FCM BACAU – SPORTUL STUDENTESC 1-2

Sportul Studentesc a invins sambata, in deplasarea de la Bacau, cu scorul de 2-1 (0-0), intr-un meci din etapa a XXVII-a a Diviziei A.

FCM Bacau a deschis scorul in minutul 60, cand Bobi Verdes a inscris din cadere, la coltul scurt, de la sase metri lateral dreapta, dupa o pasa la intalnire primita de la Dobos.

Sportul a restabilit egalitatea in minutul 68, Tiberiu Balan transformand un penalti dictat dupa o interventie in careu asupra lui Ionut Mazilu.

In minutul 81, Tiberiu Balan a inscris golul victoriei echipei Sportul, trimitand balonul in plasa, de la limita careului mic, dupa o centrare de pe dreapta a lui Curelea.

Sportul obtine trei puncte si ramane in lupta

Sportul nu a avut un joc stralucit, insa a reusit sa se adune dupa golul primit si sa egaleze prin Balan, din penalty, la nici trei minute dupa primirea golului. Mazilu este cel care a obtinut faultul in careu.

In urma acestei victorii la limita, Sportul a trecut din nou pe prima pozitie a clasamentului Diviziei A.

Comentarii

  1. thunder a zis:

    exact cum am mai spus :la cat de prost joaca echipa mai vine si un idiot de arbitru care le da un 11 m nemeritat si ii impinge pe „studenti” spre poarta noastra.dar ce naiba dc sunt asa buni trebuie si ajutati.la jocul care l-au aratat cei de la Sportul nu au nici o sansa la titlu.Joaca Steaua prost in ultima vreme dar Sportul joaca si mai prost

Adauga un comentariu

*