Prostituată din Oneşti, împuşcată în cap, în Germania

PoliÅ£iÅŸtii germani au cerut în aceste zile ajutorul omologilor lor români pentru a cerceta cazul unei tinere în vârstă de 22 de ani din OneÅŸti – Bacău, ce a fost găsită împuÅŸcată în cap în data de 25 martie în oraÅŸul Hof din Germania. Ana Maria Negoiţă obiÅŸnuia să închirieze aici camere pentru prostituÅ£ie.

Până în urmă cu cinci ani, când a ales să plece în Germania pentru prostituţie, Ana Maria era cunoscută de vecini ca o fată cuminte şi liniştită. În urmă cu aproape cinci ani a ales să plece în Germania, unde a început să se prostitueze. Întâi a lucrat sub protecţia unui peşte, dar apoi s-a hotărât să încerce să îşi ia viaţa în mâini şi să lucreze pe cont propriu. Hotărârea a luat-o în vara trecută, când a venit ultima oară la Oneşti.

Åžtefan ÅŸi Adriana Negoiţă au refuzat să povestească ce s-a întâmplat în Germania cu fata lor. Au spus doar că ÅŸi-au adus fata acasă pe cheltuiala lor, pentru că statul român nu i-a ajutat cu nimic. „Am cheltuit 7.000 de euro să o aducem acasă”, a spus Åžtefan Negoiţă care se pregătea în această dimineaţă să plece înapoi la lucru în Spania. Ana Maria a fost înmormântată în cimitirul central al oraÅŸului.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*