Primarul de la Ardeoani ia masa in oras

primar1.jpgSunt din ce in ce mai dese escapadele primarilor comunelor din imprejurimile municipiului prin capitala judetului, sub diferite pretexte. Ba ca sunt la Prefectura, ba la Consiliul Judetean, ba la Finante. si uite-asa, cand ii cauti, primesti acelasi invariabil raspuns: „Dom’ primar e la Bacau”.

Si dupa atata alergatura, omul mai oboseste si se opreste sa imbuce cate ceva. Joi, 4 mai, in jurul orei 11, in fata sediului ASIROM de pe strada 9 Mai, ignorand semnul de circulatie „Oprirea interzisa”, stationa un ditamai „Mertan”, de culoare neagra.

primar2.jpgPe capota elegantului autoturism se afla o punga de plastic din care, un individ, mare cat cladirea ASIROM, infuleca pe nerasuflate. Din cand in cand mai sorbea dintr-o sticluta de apa minerala, pentru a-si alina setea, probabil mancase ceva sarat.

Vreti sa stiti cine era personajul din imaginea alaturata care sfida etica stradala si dovedea lacune serioase de educatie, de parca era nea Gheorghe de la Pocreaca ? Nimeni altul decat vestitul primar al comunei Ardeoani, Ion Diaconu!

Sa traiti bine, dom’primar si data viitoare, cand mai treceti prin Bacau, sa parcati un BMW daca se poate, chiar in fata Prefrecturii, sa puneti o esarfa portocalie pe capota si sa-l invitati la masa si pe dom’prefect!

Comentarii

  1. thunder a zis:

    vedeti va bai de treaba nu are voie omul sa manance?daca il surprindeati in nu stiu ce local de lux spuneati ca mananca din banii primariei asa pe strada nu e bine ca il faceti taran.hotarati va o data sau comentati asa sa va bagati in seama si sa il faceti pe „d-l primar” sa tina cura de slabire?

Adauga un comentariu

*