Inatalnire de taina intre liderii PD si PSD

Conform Antena 3, lideri ai Partidului Democrat ÅŸi ai fostului partid de guvernământ, PSD, ar fi avut o întâlnire de taină joi seară, chiar în timpul meciului Steaua – Middlesborough. Mai mulÅ£i martori spun că Emil Boc, Adriean Videanu ÅŸi Sorin Frunzăverde, de la democraÅ£i, ar fi avut o discuÅ£ie privată cu Mircea Geoană, Miron Mitrea ÅŸi Cristian Diaconescu, de la PSD.

Întâlnirea ar fi fost uşurată de participarea acestor lideri politici la discuţiile cu delegaţia PPE, în sălile de conferinţă ale unui luxos hotel bucureştean. Unii dintre cei numiţi neagă că reuniunea ar fi avut loc, în timp ce alţii o confirmă cu anumite nuanţe.

Potrivit unor martori, apropierea de joi seară între liderii celor două partide a început cu participarea comună la discuţiile cu PPE a preşedintelui PSD, Mircea Geoană, însoţit de Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu, dar şi cu prezenţa vicepreşedintelui democrat Sorin Frunzăverde.

Aceste discuÅ£ii s-au prelungit până la începutul meciului Steaua-Middlesborough. Moment în care parlamentarii români ÅŸi europeni au întrerupt discuÅ£ile pentru a trăi emoÅ£ii de microbist. Prima repriză a fost urmărită ÅŸi de preÅŸedintele democrat, Emil Boc. „Am văzut prima repriză împreună ÅŸi, după cele două goluri ale Stelei, am comandat bilete pentru meciul de la Eindhoven” a declarat Emil Boc pentru agenÅ£ia Rompres.

Martorii citaţi susţin că, la un moment dat, liderii PD şi ai PSD s-au retras pentru o serie de discuţii private, al căror conţinut nu poate fi decât bănuit. La încheierea primei reprize, Emil Boc a plecat. Contactat ulterior pentru amănunte, preşedintele PD a negat insistent că s-ar fi văzut joi seară cu liderii PSD. Totuşi, aceştia confirmă că au discutat joi seară cu unii lideri democraţi. Deşi negată, întâlnirea nu este neapărat surprinzătoare, având în vedere trecutul în mare parte comun al celor două partide, PD şi PSD.

Antena 3

Comentarii

  1. P.S. Sincer sa fiu cateodata poate nici eu nu am bani de mancare da’ nu astept sa imi pice un Mercedes din cer. Daca o sa ma duca mintea am sa mi-l iau pana laurma…bineinteles pe cai legale. Dar se pare ca tu esti in complexat al societatii asa ca nu are rost sa imi mai bat capul cu incapabilul.

Adauga un comentariu

*