S-a trezit lumea!

Trebuie sa recunosc: m-am bucurat teribil atunci cand am auzit huiduielile care l-au intampinat pe Basescu in fata sediului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Nu in primul rand pentru ca sunt printre cei dezamagiti total de prestatia actualului sef al statului. Ci pentru ca trebuia, odata si-o data, sa-i fie turnata in cap galeata cu apa rece, pentru a-l trezi si aduce in Romania reala.

Aia care este nemultumita de brambureala totala din toate domeniile, aia care s-a saturat de combinatii si jocuri politice sterile, aia care a votat sa traiasca bine si acum se screme de foame.

Sa-l vedem acum pe Traian Basescu ala viteazu, care ameninta ca se intoarce la popor, cu ce tupeu mai vine in fata oamenilor sa le ceara sprijinul in aventura sa periculoasa.

Va spun eu, nu va mai veni! Se va retrage incet-incet in vizuina de la Cotroceni, isi va trage si mai aproape mult iubitele servicii secrete si isi va tese perfida panza de paianjen departe de ochii romanilor.

Astept cu mare interes injuraturile si blestemele victimelor inundatiilor, afuriseniile bolnavilor netratati si neingrijiti, porcelile somerilor rosi de foame si alte manifestari ale adeziunii intregului popor la inteleapta carmuiri a prealuminatului Base Intaiul.

Ca sa fiu al dracu’ pana la sfarsit fac si-o comparatie: Ceausescu, de la balconul CC-ului, a avut curajul sa infrunte huiduielile; Basescu a fugit repejor din fata contestatarilor.

Ha, ha , ha, in loc de elicopter, va fi o salupa? Ce-mi plac glumele mele tampite!

Nelu BROSTEANU

Adauga un comentariu

*