Social democraţii băcăuani nu vor să plece din PSD

Scandalul care frământă Partidul Social Democrat la nivel central nu afectează stabilitatea organizaţiei băcăuane. Cel puţin aşa susţin liderii grupării care a contribuit la retragerea lui Adrian Năstase prin votul lui Viorel Hrebenciuc.

DragoÅŸ Benea, preÅŸedintele Consiliului JudeÅ£ean Bacău ÅŸi vicepreÅŸedintele organizaÅ£iei judeÅ£ene a PSD spune că la nivelul organizaÅ£iei băcăuane nu există, cel puÅ£in deocamdată, solicitări de retragere din partid. „Nu putem vorbi de ruperea partidului dacă pleacă ÅŸase sau ÅŸapte deputaÅ£i. Este un fenomen normal ce se întâmplă acum, mai ales când eÅŸti în opoziÅ£ie”, ne-a declarat DragoÅŸ Benea, vicepreÅŸedintele judeÅ£enei PSD Bacău. Acesta a mai spus că nici parlamentarii de Bacău nu vor alege să se îndrepte spre alte partide, aÅŸa cum se vehicuelază de câteva zile.

„OrganizaÅ£ia băcăuană este una destul de omogenă ÅŸi nu cred că va pleca cineva. Nici unii parlamentari nu cred că vor pleca spre conservatori, aÅŸa cum s-a zvonit. Cei cu dileme morale vor pleca să ÅŸi le rezolve în altă parte. ÃŽn PSD nu sunt «golani» ÅŸi această expresie a fost o scăpare a lui Mircea Geoană”, a precizat DragoÅŸ Benea.

Printre numele deputaÅ£ilor bănuiÅ£i că ar intenÅ£iona să îşi dea demisia din PSD se află ÅŸi parlamentarul băcăuan Nicolae Bănicioiu. Acesta neagă, însă, aceste afrimaÅ£ii. „Momentan nu intenÅ£ionez să plec din PSD. Mă interesează, ca tânăr politician, să se facă reforma clasei politice. NemulÅ£umirea mea este aceea că partidul scade tot mai mult în sondaje ÅŸi nu ne regăsim cadenÅ£a de cel mai puternic partid politic ÅŸi este normal să mă întreb în aceste condiÅ£ii dacă managementul actual este cel mai potrivit. Mă voi sfătui cu alÅ£i tineri din PSD ÅŸi vom face o serie de propuneri pentru conducerea partidului. Asta nu înseamnă însă că voi pleca la conservatori”, declară deputatul Bănicioiu.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*