Asalt la Casa de Pensii

Pensionarii bacauani au revenit la ganduri mai bune. Dupa o perioada destul de lunga de hibernare, acestia au luat din nou cu asalt Casa Judeteana de Pensii (CJP) pentru a obtine un bilet de tratament recuperatoriu intr-o statiune.

Daca in luna ianuarie doar 28 de pensionari au ales sa se trateze, iar in februarie, numarul biletelor de tratament repartizate de Casa de Pensii a fost de aproape 950, pentru luna martie s-au repartizat deja 484.

„Este bine ca pensionarii sa stie ca incepand din luna februarie am decis ca si la Casa locala de pensii din Onesti, precum si la punctul de lucru din Moinesti sa fie puse in vanzare bilete de tratament pentru populatia din zona”, a declarat Liviu Cretu, directorul CJP Bacau.

Contributia pensionarilor pentru biletele de tratament este de 50 la suta din cuantumul pensiei din luna anterioara plecarii in statiune.

In aceasta perioada, cele mai mari solicitari sunt pentru statiunile Amara, Baile Herculane, Olanesti, Sangeorz Bai, Slanic Modova, dar si pentru Covasna, Sarata Monteoru sau Pucioasa.
Roxana NEAGU

Adauga un comentariu

*