Se ingroasa gluma

Cu fostul golgeter Marius Croitoru in postura de realizator principal pentru FC Vaslui, bacauanii n-au putut stavili iuresul violet si au incasat doua goluri, suficiente incat sa-i condamne la victorie in etapa viitoare contra Otelului.

Un prim “unsprezece” atipic pentru Cristi Popovici, un public extraordinar, insa ostil, si un teren impecabil. Si iata ca avem reteta perfecta pentru destabilizarea fragilului echilibru existent in jocul bacauan. Astfel, cat se poate de repede, Timisoara s-a instalat confortabil in terenul “galben-albastrilor” si a trecut la fapte.

Necontand in nici un fel in faza ofensiva, trupa lui Popovici s-a multumit sa-si ocupe pozitiile de aparare si sa stea la cutie cu speranta ca nu vor primi gol prea repede. Din pacate insa, Alin Stoica nu a ezitat cand s-a trezit in fata portii cu o pasa excelenta de la Silviu Balace si l-a executat cu sange rece pe Manea in minutul 28.

In prima repriza bacauanii au mai tremurat o data la o faza spectacol facuta de Euro Poli, care l-a trimis pe Mansour singur in fata portii, doar transversala opunandu-se majorarii scorului inca din prima jumatate. Astfel, cu ceva noroc, “galben-albastrii” au intrat la vestiare cu doar un gol handicap.

Dupa pauza, lucrurile au evoluat putin in favoarea bacauanilor, acestia aflandu-se de cateva ori in fata portii lui Marius Popa, fara sa creeze insa pericol serios. Pana la urma, tot timisorenii au fost cei care au mai marcat o data, senegalezul Gueye Mansour reusind de aceasta data sa perforeze defensiva bacauana, mult prea lenta pentru sprintul sau devastator. Pana la finalul partidei, elevii “Regelui” si-au mai trecut in cont o serie de oportunitati de a inscrie, evidentiindu-l pe Ciprian Manea, aflat intr-o zi destul de buna, care a limitat proportiile scorului.

Inceput de meci tensionat

Primele emotii pentru cei prezenti pe stadion au survenit in minutul 16, cind Spiridon s-a prabusit pe gazon ca secerat si arbitrul a solicitat interventia echipei medicale. Chiar si medicul lui Poli, Teymoor Ahmadi s-a grabit sa ii acorde asistenta bacauanului, care a fost transportat in afara gazonului pe noua targa motorizata, in aplauzele publicului. Apoi, in minutul 27, fostul polist Balauru a fost aproape de a isca o bataie generala, in urma interventiei dure asupra lui Emeghara. Cei mai sensibili spectatori ai duritatilor din meciul de aseara au fost cei 25 de pensionari de la Centrul de Zi pentru Varstnici, care au primit bilete din partea clubului timisorean.

Detinutii i-au facut galerie lui Poli

INEDIT. 50 de incarcerati din Penitenciarul de maxima siguranta Timisoara au fost rasplatiti pentru buna purtare si au asistat la meciul de sambata. Aceasta actiune a fost gandita inca din toamna anului trecut, directorul institutiei, inspectorul Ioan Bala si directorul general al lui Poli, Ion Craciunescu.

Adi ENA{OAIE

Adauga un comentariu

*