Bogdan Olteanu renunta la postul de ministru

Liberalul Bogdan Olteanu a spus, duminica, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, pentru a candida la functia de presedinte al Camerei Deputatilor. El spune ca nu vrea sa beneficieze de pozitia de membru al Guvernului, pentru a castiga sefia Camerei.

„Daca nu voi obtine maine (n.r. luni) votul de incredere al parlamentarilor, ramanerea mea in Guvern ar fi imorala”, a spus Olteanu.

PNL isi va desemna, la primul Birou Permanent Central, candidatul pentru postul de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, una dintre propuneri fiind deputatul Titu Gheorghioff.

Intelegerea membrilor Aliantei prevede ca presedintele Camerei Deputatilor va fi propus de PNL, iar seful Senatului de PD.

Pe de alta parte, duminica seara, este asteptata reuniunea Coalitiei, pentru a discuta despre candidatii la sefia Camerei.

Functia a ramas libera dupa ce Adrian Nastase a renuntat la sefia Camerei, in urma pierderii sprijinului politic din partea PSD.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*