Botomei se razboieste cu Consiliul local

O hotarare a Consiliului local Bacau prin care s-a aprobat componenta Comisiei de examinare a candidatilor pentru functia de secretar al municipiului Bacau a fost contestata de Vasile Botomei pe motiv ca ar fi fost adoptata nelegal.

Botomei este decanul Baroului Bacau si este cunoscut pentru razboiul sau in instanta cu avocatii „traditionali”.

El spune ca membrii din comisia de examinare aprobati in sedinta consiliului local din 27.02.2006, se gasesc in situatia de a participa la examinarea si corectarea lucrarilor candidatilor inscrisi pentru postul de secretar al consiliului local, fara a avea pregatire juridica.

„Ce atrage suspiciuni asupra corectitudinii concursului de Secretar al Consiliului Local, este faptul ca nici pana la data curenta nu a fost publicata bibliografia din care se va verifica cunostintele concurentilor” – mai spune Botomei.

El a mai contestat si hotararea prin care s-a aprobat bugetului de venituri si cheltuieli pentru CET Bacau prin care s-a descarcat de gestiune, conducerea acestei unitati. El sustine ca prin acea hotarare s-a acoperit de fapt cresterea exagerata a cheltuielilor CET si, implicit, cresterea exagerata a facturilor la incalzire.

Catalin TABACARU

Adauga un comentariu

*