Se fura si la Prefectura

De la inceputul acestui an, trei angajati ai Prefecturii au ramas fara telefoane mobile. Unul singur a avut norocul sa isi recupereze aparatul, dar dupa o urmarire ca in filme.

Telefonul Elenei Duhan a fost furat intr-o fractiune de secunda. Sefa serviciului juridic a iesit din birou doar pentru cateva clipe, sa lase o adresa in alt birou. Cand s-a intors, mobilul de pe birou nu mai era.

Politia a intrat imediat pe fir si a plecat sa ia urma hotului la Racaciuni. Acesta a spart mobilul si nu si-a recunoscut fapta decat in momentul in care seria mobilului a fost confruntata cu seria din certificatul de garantie aflat in posesia angajatei Prefecturii.

Elisabeta Ichim, referent la Prefectura, a fost si ea pradata de hoti.

Ultimul caruia i-a fost sustras mobilul de pe birou este Dumitru Nada, director interimar la Directia de Programe si Integrare din Prefectura.

Masuri sporite de securitate

In fata atacurilor hotilor, sefii Prefecturii au hotarat sa ia masuri de intarire a pazei.

„Este adevarat ca ne confruntam si cu astfel de probleme de nedorit si de aceea am decis sa intarim paza. In primul rand vrem sa cream un flux al persoanelor din afara prin inregistrarea la poarta. Dupa ce isi lasa datele de identitate, vor primi un bilet de intrare cu destinatia unde solicita intrevederea. Aici vor primi o semnatura de confirmare ca au ajuns, iar daca vor trebui sa ajunga la alt serviciu, vor fi indrumati tot cu semnatura de confirmare”, ne-a declarat subprefectul Gheorghe Hura.

Mai mult, mai-marii Prefecturii vor sa sporeasca si numarul jandarmilor care pazesc institutia. Aici se doreste infiintarea a doua posturi mobile de jandarmi.

„Brigada mobila” urmeaza sa pazeasca cele doua holuri mari din institutie si sa ii verifice pe cei care se ratacesc sau stau prea mult pe coridoare.

Desi se afla in aceeasi cladire, angajatii Consiliului Judetean nu s-au plans ca au fost furati.

Adauga un comentariu

*