”Batem cu 2-0!”

Intr-un interviu publicat de Prosport, băcăuanul Daniel David este convins că FC Naţional nu va lua nici un punct în meciul din prima etapă.
Daniel David vrea ca Bacăul să se impună în faţa Naţionalului pentru a începe cu dreptul lupta pentru evitarea retrogradării.

E Aveţi forţa să bateţi FC Naţional?
e Eu spun că ne vom impune cu 2-0. Va fi un meci greu, dar nu-i dau Naţionalului nici o şansă. Dacă nu o să luăm cele trei puncte, atunci Divizia B ne va bate la poartă!

E Naţionalul vrea titlul de campioană şi, cel puţin pe hârtie, este favorită în meciul de duminică.
e În fotbal se poate întâmpla orice. Bacăul a început tot timpul foarte bine sezonul competiţional şi o să vedeţi că aşa va fi şi acum. Vom debuta cu o victorie.

E Sunteţi campionii remizelor.
e Ratăm mult. La ultimul meci amical, cel cu Ceahlăul, în afara golului pe care l-am marcat, am mai avut cinci ocazii singuri cu portarul. Ne vom lua revanşa în partidele oficiale.

E În tur, apărarea nu a fost la înălţime.
e Am primit 22 de goluri. Toţi cei care au jucat sunt vinovaţi. Suntem obligaţi să ne revanşăm în retur.

E Ce părere ai de noua achiziţie, Dan Balauru?
e Este un fotbalist foarte bun. Are un dribling fin şi poate crea superioritate. Echipa avea nevoie de un astfel de jucător.

E Cine crezi că va retrograda?
e Lupta este strânsă şi se va juca până în ultima etapă a campionatului. Dacă vom lua şase puncte în meciurile cu Naţional şi Oţelul Galaţi, dar şi un punct la Târgu Jiu, putem spune că suntem aproape salvaţi.

E La vară vei pleca de la Bacău?
e Nu-mi este gândul la nici un transfer. Sunt sub contract cu Bacăul şi vreau să scoatem echipa din criza în care se află.
(Interviu din Prosport, Laurentiu Muscalu)

Adauga un comentariu

*