Fostul capitan al lui FCM Bacau ne „observa” din Cipru!

apostol fcm bacauFostul capitan al divizionarei A, Stefan Apostol, se afla de mai bine de jumatate de an in Cipru, evoluand la o echipa din prima liga, DIGENIS MORPHOU, fiind unul dintre cei mai buni jucatori. Echipa DIGENIS MORPHOU se afla pe locul opt in prima liga cipriota, lumea din anturajul ei fiind multumita de evolutioa de pana acum.

„In aceste zile va trebui sa-mi renegociez contractul cu formatia cipriota, intrucat el expira in aceasta vara. Se pare ca sunt apreciat, de vreme ce conducerea echipei doreste sa prelungeasca intelegerea cu mine”, spune Fane Apostol.

Echipa DIGENIS MORPHOU se afla pe locul opt in prima liga cipriota, lumea din anturajul ei fiind multumita de evolutioa de pana acum.

Dupa Anul Nou, Fane Apostol si-a luat sotia si fetita in Cipru, toti trei fiind acum impreuna. „Ma bucur de apartia acestui saptamanal, pe care l-am descoperit pe INTERNET. Poate mai mult sport n-ar strica”, ne-a spus fostul capitan al lui FCM Bacau. Lucru de care am si tinut cont, prin aparita bisaptamnala a publicatiei.

In Cipru nu este foarte cald, inca nu este vreme de plaja, dar timpul este frumos si sotii Stefan si Mariana Apostol gasesc prilejul, ca intre doua antrenamente, sa iasa la plimbare cu micuta Evelina Maria, care a implint de curand sase luni.

„In luna mai, dupa terminarea campionatului, revin in tara pentru un timp si de-abia astepte sa-mi revad fostii colegi si prietenii. Suntem destui romani in Cipru, cu Andone de exemplu discut destul de des. Analizam fotbalul din Romania”, ne-a spus in incheierea discutiei Stefan Apostol.
D. MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*