Motorina lui Morar era insecticid

Celebra motorina invocata de Daniel Morar in cazul atacului asupra unui martor bacauan in dosarul impotriva fostului premier Adrian Nastase ar fi, de fapt, un banal insecticid. Cristina Popa, celebra persoana audiata in dosarul Zambaccian care ar fi fost stropita cu motorina ca nu cumva sa spuna prea multe, s-a hotarat sa faca in sfarsit plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau cu privire la incident.

Procurorii au precizat ca femeia a depus plangere la 27 februarie, desi incidentul a avut loc cu o saptamana mai devreme, iar reclamatia face referire „la infractiunea prevazuta de art.194 din Codul Penal”, care se refera la santaj.

Procurorii nu au putut preciza care a fost obiectul reclamatiei Cristinei Popa, dat fiind caracterul confidential al dosarului aflat in faza de urmarire penala.

Anchetatorii au mai spus ca in acest moment se verifica sesizarea, in vederea confirmarii sau infirmarii acesteia.

Surse din anturajul Cristinei Popa au declarat pentru Jurnalul National ca, de fapt, celebra motorina invocata de Daniel Morar ar putea fi de fapt un simplu insecticid.

Iar efectul imediat al substantei a fost acela ca pe Cristina Popa au usturat-o ochii!

Nici urma insa de motorina in toata aceasta poveste, care a inflamat spiritele cu ajutorul procurorului sef al DNA.

Cristina Popa este una dintre persoanele care au fost audiate in dosarul Zambaccian, in calitate de administrator al firmei Vertcon SRL din Bacau, societate prin intermediul careia s-au adus in tara materiale de constructii care ar fi fost folosite la vila fostului premier din Strada Zambaccian.

Adauga un comentariu

*