4X4 – Parerea mea!

Unu. Fac pe aceasta cale un autodenunt. Asadar, in atentia domnilor procurori ocupati sa aresteze si sa perchezitionize ziaristi. Sunt in masura sa dezvalui date importante cu privire la toate unitatile militare la care am fost chemat cu ocazia unor zile festive, praznice, juraminte militare sau pur si simplu la un sprit.

In plus, detin date care ar putea interesa in cel mai inalt grad spionii militari cu privire la marca, numarul si mirosul bocancilor pe care i-am purtat in armata. Nu in ultimul rand, ma supun de buna voie perchezitiei corporale, ori de cate ori domnii procurori cred ca pot submina interesele statului. Cu o singura conditie; perchezitia sa o faca tanti de aia pe care o vedem noi la filme xxx.

Doi. Institutia spagii este cat se poate de activa in urbea noastra. Dom’ popa si fost primar are necazuri pentru ca a vrut sa atinga un dom politist cu infima suma de 4 milioane vechi. Eu cred ca politistul l-a dat in gat pentru ca suma era prea mica. Daca-i oferea de zece ori mai mult, pe cat pariem ca nu stia nici mutu’?. In alta ordine de idei. Pai frate, iaca l-am prins pe marele corupt! Bravo!

Trei. Unde-i cearta si razboi, musai sa fie scandal. Ceea ce si este. PD-ul a iesit la rampa sa acuze colegii din alianta. Ca noi vrem fuziune, da’ federativa, da’ mai negociem ceva posturi, da’ parca prefectul vorbeste prea mult, da’ oare ne-ar sta bine cu omu’ nostru pe scaunul de vice la Consiliul judetean…Tot felul de da, odata cu prima conferinta de presa a domnului Nistor. Pentru cine nu stie, presedintele acestui partid la Bacau.

Patru. Daca aveti datorii la intretinere ar fi bine sa va amanetati un rinichi si sa le platiti urgent. Ca vin recuperatorii sa va ia praful de pe toba, recuperatori de la Galati ce mananca fasole cu carnati. Asa vrea CET-ul si n-ai ce face. Datoria-i de peste 250 de miliarde. Bani tata!

Laurentiu Botin

Comentarii

  1. popescu marian a zis:

    super tata, mi-a placut aia cu autodenuntul! asa merita astia, sa faci misto de ei cit incape

Adauga un comentariu

*