Dumitru Sechelariu si-a ridicat prima indemnizatie pentru cresterea copilului

Din primii bani castigati de pe urma concediului de paternitate, fostul primar nu si-a cumparat nimic. Dumitru Sechelariu considera gestul sau o forma de protest. „Asa cum altii declara greva foamei, sau isi dau foc in fata Prefecturii, eu am ales aceasta forma de protest pentru hartuirile la care sunt supus”, spune acum Dumitru Sechelariu.

In urma cu cateva zile, fostul edil al Bacaului si-a ridicat prima indemnizatie de crestere a copilului aferenta lunii ianuarie, in cuantum de opt milioane de lei. Fostul primar al Bacaului considera suma simbolica, in conditiile in care averea sa se ridica la cateva milioane de dolari.

„Cand castig anual, din dividende, miliarde de lei, ce pot insemna opt milioane? Nu i-am luat nimic special micutei mele Dora pentru ca are de toate si nu-i lipseste nimic. Daca timp de opt ani nu mi-am ridicat salariul de la Primarie si nu am decontat nici un litru de benzina, de ce sa nu beneficiez acum de acesti bani, care i se cuvin oricarei persoane care a luat decizia pe care am luat-o eu. Nu stau eu in cele opt milioane, dar asa am decis eu sa protestez fata de sistem”, mai adauga Dumitru Sechelariu.

Fostul edil al Bacaului si-a depus documentatia pentru acordarea de ajutor pentru cresterea copilului la sfarsitul lunii trecute deoarece, spune el, ca patron al firmelor sale, nu mai avea nici un drept de semnatura, fapt hotarat de instanta si din acest motiv s-a hotarat sa transfere aceasta responsabilitate pe umerii sotiei sale. Sechelariu va mai beneficia de indemnizatia de crestere a copilului inca cinci luni, pana cand fiica sa Dora va implini doi ani.

Adauga un comentariu

*