PSD Bacau: liberalii sa-si formeze propria echipa

Presedintele executiv al PSD Bacau, deputatul Gabriel Vlase, a declarat sambata ca liberalii urmaresc sa racoleze primarii social-democrati. Vlase spune ca cei care urmaresca sa „fure” membrii PSD nu sunt vechii liberali ci „aripa tanara” venita din PUR si grupata in jurul lui Stavarache.

Deputatul Vlase a declarat intr-o conferinta de presa organizata dupa sedinta Biroului Executiv al organizatiei judetene ca mai multi primari PSD din judet au fost amenintati ca daca nu vor trece la PNL vor avea mari probleme.

El a dat ca exemplu cazul primarului de la Balcani si pe cel al viceprimarului de la Saucesti, insa, spune Vlase, cazurile sunt mai multe.

„Eu vreau sa le trimit celor de la PNL un mesaj: sa caute sa invete sa-si formeze o echipa, nu sa se ocupe de racolari” – a declarat Vlase, care a mai precizat ca de racolari se ocupa gruparea liberalilor veniti din PUR odata cu Romeo Stavarache.

Vlase a mai precizat ca in ultimul an PSD Bacau a primit in randurile sale doi primari veniti de la Partidul Conservator.

Comentarii

  1. Bravo! Tineti-o tot asa!

  2. Ca sa iti faci o echipa trebuie sa fii capabil. Este lucru mare sa fii conducatorul unei echipe.

  3. ciubotaru a zis:

    nu vezi ca si a dat si oamenii lui deoparte a ramas singur

Adauga un comentariu

*