CET Bacau da in judecata jumatate din abonati

cet bacau Aproape 12.000 de proprietari de apartamente din Bacau, racordati la sistemul centralizat de incalzire, risca sa fie trimisi in judecata daca nu isi platesc datoriile restante la asociatie. Din cauza datoriilor foarte mari pe care le are de incasat de la populatie, conducerea de la CET Bacau a decis sa treaca la masuri extreme de actiune pentru a recupera banii de la consumatorii casnici.

In acest moment, fara a include si factura lunii ianuarie, CET Bacau are de recuperat de la populatie nu mai putin de 250 de miliarde de lei, iar suma creste vertiginos de la o luna la alta.

Vasile Dragusanu, directorul de la CET Bacau spune ca societatea furnizeaza caldura si apa calda pentru nu mai putin de 30.000 de apartamente, ceea ce inseamna ca procesele ar viza nu mai putin de 12.000 de proprietari.

Pentru a-si spori mai mult sansele de reusit, furnizorul de agent termic bacauan a decis sa apeleze la firme de avocati specializate in recuperarea datoriilor de la populatie.

„Deocamdata nu am decis care va fi cabinetul cu care vom incheia contract. Vom negocia cu fiecare firma in parte pentru a stabili atributiile care ar trebui sa le indeplineasca.

Noi intentionam sa incheiem contract pentru 3-4 luni, cu posibilitate de prelungire. Iar in acest timp, ne-am dori ca pentru onorariul pe care il va primi, si care nu a fost negociat, firma sa notifice in vederea recuperarii datoriilor toti datornici cu debite mai mari de trei luni”, mai precizeaza directorul Dragusanu.

Adauga un comentariu

*