Administartor de firma, cercetat penal pentru cec-uri fara acoperire

Administarorul unei firme din Bacau este cercetat pentru ca a emis o fila cec in valoare de 358.000 RON (3, 58 miliarde ROL) catre o firma din Suceava, fara a avea banii respectivi in cont.

Pe data de 07.02.2006, la propunerea Serviciului Cercetari Penale al inspectoratului, avand in vedere probele administrate, Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva lui Gheorghe P. de 35 de ani, administratorul unei societati comerciale din Bacau, pentru savarsirea infractiunilor de emitere de file cec fara a avea disponibil in cont si fara a completa data emiterii.

Acestuia i s-a retinut ca in cursul anului 2005, in calitate de director general al societatii, a emis o fila cec in valoare de 358.000 RON catre o societate comerciala din Suceava, in baza relatiilor comerciale desfasurate, fara a-i completa data emiterii si fara a avea disponibil in cont.

Prejudiciul creat a fost recuperat in timpul desfasurarii investigatiilor, persoana in cauza fiind cercetata in continuare in calitate de invinuit.

Adauga un comentariu

*