Lot marit la FC Comanesti

Echipa de fotbal a orasului Comanesti, care activeaza in Divizia D, va beneficia in returul din acest an de aportul a 26 de jucatori, care au inceput pregatirile inca de la jumatatea lunii trecute.

“Am adus mai multi jucatori noi, de la Onesti, de la Targu Ocna, de la Agas si din alte localitati ale judetului – ne-a declarat Ionut Corban, antrenorul de la FC Comanesti. Stam bine din punct de vedere al lotului, desi ne-ar mai trebui un portar; pe cel vechi nu-l mai avem si am adus un portar nou, de la Onesti.

Insa ne-ar mai trebui unul, pentru ca portarul nostru de rezerva are varsta prea mica; abia a implinit 14 ani”. Din lotul echipei din Comanesti nu va lipsi nici spaniolul Carlos, adus anul trecut, care s-a descurcat foarte bine in turul campionatului.

Odata cu antrenamentele, FC Comanesti a inceput si testarile prin intermediul meciurilor amicale. Prima partida a fost disputata la Onesti, unde FC Comanesti a fost invinsa cu 2-1 de Inter Onesti.

Daca la nivel de lot echipa sta bine, nu acelasi lucru se poate spune in legatura cu situatia financiara a clubului. FC Comanesti este sustinuta financiar in special de Ionut Corban, iar tentativa acestuia de atrage investitori locali nu prea a avut succes. In cursul anului trecut, a fost obtinuta o finantare importanta, insa aceasta nu a venit din Romania, ci din orasul spaniol Gernika, din Tara Bascilor. Din acest motiv, pe tricourile jucatorilor din Comanesti sta scris “Tara Bascilor, orasul Gernika”.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. dimofte ionut a zis:

    Buna ziua ma numesc dimofte ionut sunt un cititor fidel al ziarului vostru dar ma mira faptul ca in onesti sa infiintat o echipa de fotbal pe nume inter onesti si de ce nu publicatii nimic de aceasta echipa?

  2. pai ce sa scrie ba de voi?esti nebun?parca ati fii inten milano sau inter gaz glin

Adauga un comentariu

*