Banul la ban trage: castigatorul milionului de euro este om de afaceri

Viata unui barbat de 40 de ani din Bacau s-a schimbat radical dupa ce a caÅŸtigat la loto 6/49 nu mai putin de un milion de euro. Pe biletul pe care l-a cumparat saptamana trecuta cu 4.5 milioane de lei vechi proaspatul miliardar a avut insemnate ÅŸi numerele 25, 23, 15, 48, 37 ÅŸi 36 care au ieÅŸit caÅŸtigatoare la extragerea de duminica seara.

Imediat s-a aflat ca exista un caÅŸtigator la prima categorie, pentru ca, dupa putin timp, sa se afle ÅŸi localitatea in care s-a jucat biletul pe care se aflau cele ÅŸase numere: Bacau.

Norocosul in cauza nu a aÅŸteptat prea mult ÅŸi, ieri dimineata, s-a infiintat, impreuna cu cativa prieteni, in biroul lui Lucian Antoniu, directorul sucursalei din Bacau a Loteriei Nationale.

O verificare profesionala a biletului ÅŸi totul a devenit cat se poate de clar: posesorul biletului era, intr-adevar, fericitul caÅŸtigator al sumei de 48, 930 de miliarde de lei vechi.

Din aceasta suma se scade impozitul de 25%, ceea ce face ca norocosului bacauan sa-i revina aproximativ 36 de miliarde de lei net.

Cum in premiul de la categoria I este inclus un apartament cu doua camere in centrul BucureÅŸtiului, din valoarea neta a caÅŸtigului se scade ÅŸi contravaloarea acestuia, circa 2, 5 miliarde de lei vechi, ceea ce face ca, in final, omul sa incaseze cam 34 de miliarde de lei.

Directorul Lucian Antoniu spune ca a verificat personal biletul ÅŸi este cat se poate de real.

„Omul a jucat, singur, 16 numere ÅŸi a preferat schema 59, adica 112 variante plus o varianta la noroc, biletul valorand 4,5 milioane de lei. Pe de alta parte, omul a avut noroc cu carul, pentru ca a fost foarte aproape de a nu pica pe schema”, mai spune Lucian Antoniu.

Proaspatul miliardar iÅŸi conduce propria firma in Bacau ÅŸi nu este un jucator impatimit. El nu a vrut sa iÅŸi dezvaluie numele insa ne-a declarat, totuÅŸi, ca nu este pentru prima data cand caÅŸtiga la loto.

„Am mai avut un caÅŸtig de acest gen in urma cu doi ani insa nu a fost atat de substantial. Am mers mai mult la inspiratie cand am ales numerele cu care am jucat duminica. Am cateva numere pe care le joc mai mereu insa duminica m-am prefacut ca am uitat de ele ÅŸi am ales altele. Se vede ca a fost cu noroc”, ne-a mai povestit miliardarul bacauan.

Adauga un comentariu

*