Doi batrani au murit calcati de masina

Doi batrani – sot si sotie – au murit ieri calcati de o masina in fata bisericii Sf. Gheorge din Bacau. Ei au incercat sa treaca strada printr-un loc nemarcat. Politistii considera ca tragedia putea fi evitata, daca batranii ar fi traversat pe trecerea pentru pietoni sau daca soferul ar fi fost mai prudent.

Ieri dimineata, Ana si Mircea I. in varsta de 75 si, respectiv, 81 de ani, au incercat sa traverseze strada in dreptul Biserici Sf. Gheorghe din municipiul Bacau. Desi trecerea de pietoni era la cateva zeci de metri, cei doi au incercat sa traverseze printr-un loc nemarcat.

Ambii o fost loviti in plin de autoturismul FIAT BC-04-HJG, condus de Ioan D., in varsta de 37 de ani din Bacau.

„Femeia era in soc traumatico-hemoragic, prezenta ruptura de splina, fractura de bazin si hematon retroperitonial” – a declarat mass-media dr. Constantin Negru, medic chirurg.

„Am operat-o, splina i-a fost scoasa, dar femeia prezenta o hemoragie interna deosebit de puternica si nu am avut ce sa-i mai facem. Batrânul suferise si el un soc traumatic si prezenta multiple traumatisme.

Am incercat sa-i salvam viata printr-o interventie chirurgicala, dar degeaba. La amândoi, decesul a fost provocat de socul traumatico-hemoragic pe care il suferisera”

Politistii considera ca tragedia putea fi evitata, daca batranii ar fi traversat pe trecerea pentru pietoni sau daca soferul ar fi fost mai prudent.

Adauga un comentariu

*