350 de locuitori din Agas au protestat in fata Primariei

Revoltati ca problemele cu care se confrunta nu au fost nici acum rezolvate, peste 350 de locuitori din comuna Agas au organizat sambata un miting de protest in fata Primariei din comuna.

Satenii reclama ca lucrarile de amenajare a raului Trotus nu se executa corespunzator, iar 600 de case sunt in pericol de a fi din nou inundate.

Oamenii mai acuză ca in comuna nu exista locuri de muncă.

In cazul in care autoritatile locale si judetene nu vor gasi solutii la aceste probleme, localnicii din Agas sunt decisi sa organizeze noi miscari de protest.

Comentarii

  1. stefanescu tudorel a zis:

    comuna nu este administrata cum trebuie.exista potential economic. stiti cind se vor indepta spre alte activitati economice cei din agas?cind se vor pune adevarate restrictii pe paduri.pina atunci nu se va face nimic.despre ce care sint acum in fruntea obsti nici un comentariu.sint 0.

  2. stefanescu tudorel a zis:

    ps.Sint nascut in agas si cu toate ca nu locuiesc acolo cunosc situatia.Merg lunar la parinti am cutreerat padurile pe acolo unde mergeam acum40de ani.Jaf si crima asupra naturi.Ne mai miram de calamitati?

  3. SUNT NASCUT IN AGAS DAR ESTE DEZASTRU CE ESTE IN ACEASTA COMUNA, ESTE TRAGIC CA 90%DIN POPILATIE SE OCUPA NUMAI CU TAIEREA ILEGALA DE PADURE CE SA MAI ZICEM DE SCOALA 99% NU AU 10 CLASE PRIMARE, ESTE UN HAOS.

Adauga un comentariu

*