Fara scantei, ca de obicei

marius croitoruNoutatile din lotul bacauan sunt extraordinare, sunt magnifice, dar lipsesc cu desavarsire. Si pe langa faptul ca nu a venit nimeni, Bacaul ar putea ramane si fara golgeterul din tur, Marius Croitoru.

Pe un frig patrunzator, elevii lui Cristi Popovici au iesit la prima alergare oficiala din acest an. Fara Marius Croitoru si fara antrenorul principal, tinut in casa de o varicela, care tocmai acum si-a gasit sa-si faca de cap.

La fel ca in ultimii ani, reunirea lotului a dat ceva batai de cap ziaristilor, neobisnuiti cu atatea fete noi la o echipa de Divizia A. Din pacate, toate noutatile au fost de la FCM 2, doar-doar o mai descoperi si Popovici inca un Cristea, cu care sa-si faca treaba in acest retur.
Una peste alta, este aproape sigur ca tanarul tehnician va trebui sa se descurce cu aceiasi fotbalisti pe care i-am vazut si in prima parte a campionatului, sau chiar cu mai putini.

Croitoru pleaca?

marius croitoruMotivul pentru care mijlocasul bacauan nu a fost prezent la primul antrenament este faptul ca el a plecat putin mai devreme la Bucuresti pentru a efectua vizita medicala. Chiar cu una dintre contracandidatele Bacaului la retrogradare, FC Vaslui. Asta insa are prea putina importanta pentru ca, daca va pleca, Marius Croitoru va pleca peste hotare, fiind curtat de formatia din Azerbaidjan care l-a achizitionat in aceasta iarna si pe rapidistul Robert Ilyes.

Nici Vasluiul nu este totusi o ipoteza absurda, Adrian Porumboiu fiind dispus sa verse in conturile “galben-albastrilor” o suma frumusica, in jur de 400.000 de dolari. Cum va arata insa formatia bacauana fara acest jucator? In ultimul an, Croitoru a fost un jucator de baza in trupa lui Cristi Popovici.

Iar in turul campionatului, a batut de unul singur pe Poli Timisoara, inscriind suficiente goluri cat sa devina golgeter al echipei bacauane. Iar de jucatori ofensivi, chiar ca ducem lipsa. Lui Popovici iI va fi extrem de greu fara el, insa, intaririle por sosi de unde nici nu se asteapta.

Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*