Tâlharii Doinei Melinte şi-au cumpărat câte o nevastă cu banii furaţi

Fosta campioană olimpică este nemulţumită de felul în care a funcţionat justiţia în acest caz. Din banii pe care Doina Melinte i-a avut în poşeta care i-a fost furată, hoţii şi-au cumpărat, printre altele, câte o mireasă.

Doina Melinte, actualul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bacău, este indignată de felul în care au acţionat poliţiştii pentru prinderea celor care au tâlhărit-o acum câteva săptămâni în Capitală.

„PoliÅ£iÅŸtii i-au identificat pe tâlhari la trei zile de la faptă, după ce i-au localizat de pe telefonul meu mobil. Prima dată i-au prins ÅŸi le-au dat drumul, pentru ca mai apoi să-i aresteze pentru zece zile. Vor ieÅŸi în curând ÅŸi nu vor mai păţi nimic”, este de părere Doina Melinte.

Cei trei minori care au atacat-o pe fosta campioană într-o benzinărie din preajma Capitalei şi i-au smuls geanta în care se găsea cam un miliard de lei şi telefonul mobil provin dintr-o familie de romi iar când au fost prinşi nu mai aveau nici un ban. Între timp, aceştia au cheltuit banii pe haine şi şi-au cumpărat, chiar câte o nevastă.

Adauga un comentariu

*