Simona Pătruleasa, cea mai sexy femeie din lume. Zice FHM România

Ca în fiecare an, cititorii ediţiei româneşti a revistei FHM îşi aleg „cea mai sexy femeie din lume”. În 2007, a fost aleasă prezentatoarea ştirilor sportive ale Antenei 1, Simona Pătruleasa. Ea a detronat-o pe soţia miliardarului Irinel Columbeanu, cea care a câştigat anul trecut. Şi, dacă în 2006, Monicăi i-a fost contestat locul chiar de către cei care au votat, în acest an, proaspăta mămică abia a reuşit să se menţină în top 100, de pe locul 94.

Vedeta din Băneasa a reuşit să le surclaseze şi pe frumoasa Jessica Alba, dar şi pe titrata Scarlett Johansson, numită anul trecut cea mai sexy femeie din lume, care s-au clasat pe locul 2, respectiv 3. În top 10 au mai intrat româncele Catrinel Menghia, pe 4, Monica Bârlădeanu, pe 7, şi Ileana Lazariuc, pe 9. Se pare că iepuraşul Nicoleta Luciu şi-a cam pierdut din farmec, ea căzând 29 de locuri faţă de anul precedent, şi situându-se pe un dezonorant loc (pentru ea) 88.

Şi doamna sau „domnişoara Udrea”, cum a fost numită de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a pierdut din simpatia publicului şi se află, în 2007, pe poziţia 64, informează Ziarul. Şi dacă în acest an i-a mers din plin, dansând alături de Bănică Jr şi cucerindu-l pe „Micul Mozart”, Iulia Vântur nu putea lipsi şi din topul celor mai sexy femei. Aşa că a intrat direct pe locul 74. Deh! Nu a încercat degeaba să o imite pe Andreea Marin.

Comentarii

  1. Patruleasa e o boratura ieftina si proasta… Antena1 e castigatoare, iar FHM ca si anul trecut cu irinel, acum a cazut la invoiala cu unul si altul ca sa fie si ei bagati in seama…

Adauga un comentariu

*