Cheeky Girls, obligate să ‘canceleze’ unele activităţi, pentru a-ÅŸi vizita familia

Monica ÅŸi Gabriela Irimia, componentele trupei ‘Cheeky Girls’, au sosit în cursul acestei săptămâni la Cluj Napoca, oraÅŸul lor natal, pentru prima dată după cinci ani, transmite corespondentul ROMPRES.

Deoarece fetele se întorceau din Grecia, unde au filmat pentru un serial produs de ‘Sky Travel’, s-au gândit că, în drum spre Londra, se pot opri câteva zile ÅŸi în România, pentru a-ÅŸi vizita rudele.

Surorile Irimia au apreciat că oraÅŸul este cu mult mai frumos decât atunci când au plecat ele, deoarece acum există ‘mult mai multe magazine ÅŸi localuri’.

Fetele au participat, vineri seară, la o conferinţă de presă organizată de tatăl lor, Doru Irimia, la care au întârziat, ca orice vedete care se respectă, 25 de minute, după care le-a venit ideea că cel mai reuşit ar fi să dea un mini-concert, iar apoi să răspundă la întrebări.

Componentele trupei ‘Cheeky Girls’ au interpretat trei cântece – Flamenco Cheeky, I’m too sexy ÅŸi melodia lor de debut – Touch my bum – după care s-au aÅŸezat la masa montată pe podium ÅŸi s-au arătat dispuse să stea de vorbă cu ziariÅŸtii invitaÅ£i la conferinţă.

Ele au povestit că au dat deja un concert, joi seară, în clubul în care se organizase întâlnirea cu presa ÅŸi că, în cele câteva zile petrecute în Cluj, vor să-ÅŸi viziteze rudele ÅŸi foÅŸtii prieteni. Totodată, fetele au făcut o vizită surpriză – după cum s-au exprimat – foÅŸtilor profesori de la liceul de coregrafie din oraÅŸ, care au fost ‘super fericiÅ£i’ să le vadă.

Monica a mai povestit că ea ÅŸi sora ei sunt extrem de ocupate, iar în consecinţă au fost nevoite să ‘canceleze’ anumite activităţi pentru a face această pauză de o săptămână la Cluj. Doru Irimia a intervenit prompt după ce fiica sa a rostit această frază ÅŸi a explicat jurnaliÅŸtilor că ‘a cancela’ înseamnă ‘a anula’, cuvântul folosit de Monica fiind ‘un neologism’.

Fetele au mai arătat că unul dintre cele mai importante proiecte la care lucrează este filmul ‘The killing of the Cheeky Girls’, care s-a filmat în Grecia, ÅŸi care a presupus ÅŸi o plimbare prin Europa cu un ‘autobuz foarte luxos’. Ele au dorit să-i liniÅŸtească pe ziariÅŸti dezvăluindu-le că, de fapt, ele nu mor în film, povestea terminându-se cu momentul în care celelalte personajele află că totul a fost o înscenare.

DeÅŸi Monica ÅŸi Doru Irimia au preluat conducerea conferinÅ£ei de presă în încercarea de a o feri pe Gabriela de întrebări mai indiscrete, aceasta din urmă a dat câteva detalii referitoare la relaÅ£ia sa cu parlamentarul britanic Lembit Opik. Gabriela a spus că ‘îi place foarte mult de actualul ei prieten’, că diferenÅ£a de vârstă nu contează ÅŸi că el înÅ£elege că pentru ea cariera se află pe primul loc.

‘RelaÅ£ia mea cu Lembit merge foarte bine, dar este încă foarte devreme ÅŸi nu intenÅ£ionez să mă căsătoresc cu el. Vorbim în fiecare zi la telefon ÅŸi sărbătorile de PaÅŸte le vom petrece în insulele Canare, o noapte în Tenerife ÅŸi patru în La Palma’, a spus Gabriela, care a adăugat că l-a cunoscut pe Lembit Opik la petrecerea organizată la finalul unui show TV.

Întrebate ce sfaturi le-ar da tinerelor care vor să se lanseze într-o carieră artistică, fetele au spus că nu au o reţetă anume, dar că orice şansă trebuie prinsă cu amândouă mâinile pentru că este posibil ca alta să nu mai apară.

ÃŽn ceea ce priveÅŸte forma lor fizică ‘foarte bună’, fetele au spus că muncesc foarte mult, aleargă de patru ori pe săptămână ÅŸi merg la sală tot de atâtea ori, dar în nici un caz nu sunt vegetariene. Gabriela a spus chiar că mănâncă produse din carne de două ori pe zi.

Fetele au mai fost întrebate de ziarişti care este motivul pentru care s-a perceput o taxă de 20 de lei la intrarea la conferinţa de presă, însă au răspuns că nu ştiu nimic despre acest lucru şi că ele doar participă la eveniment, nu sunt şi organizatoare.

ReprezentanÅ£ii clubului ‘After Eight’ din Cluj Napoca, unde a avut loc conferinÅ£a, au cerut ziariÅŸtilor, iniÅ£ial, bani la intrarea în local, dar au renunÅ£at la idee nu după mult timp.

Jurnaliştii au primit şi o listă, scrisă în limba engleză, cu subiecte despre care nu au voie să întrebe. Lista cuprindea teme referitoare la probleme legale, rasism, bani, statutul financiar al fetelor, sex, relaţii intime, imigraţie, consumul de alcool sau droguri, precum şi la orice alte chestiuni defăimătoare.

De asemenea, ziariştilor li s-a pus în vedere cine poate fi fotografiat şi cine nu, deşi persoanele considerate tabu, cum ar fi familia lui Sergiu Irimia, fratele fetelor, nici nu se afla la conferinţa de presă.

Adauga un comentariu

*