In comuna Ungureni, candidatul PD -L face campanie electorala cu preotul de gât!

Campania electorala se afla pe ultima suta de metri. Din pacate, unii dintre candidati apeleaza la orice mijloace pentru a atrage alegatorii de partea lor. Asa stau lucrurile in comuna Ungureni, unde candidatul PD-L la functia de primar si-a luat drept sef de campanie si ajutor de nadejde un preot din parohia Viforeni – Bartasesti, Dumitru Cârlan. Oamenii din parohia respectiva sunt extrem de revoltati si vor sa inchida biserica, satui de lucrurile care se petrec in lacasul sfânt. Acestea n-au nici in clin nici in mâneca cu slujbele religioase. „Preotul Cârlan umbla mai mult beat decât treaz, si in comuna si in biserica. Intra de foarte multe ori insotit de candidatul PD – L la functia de primar, pe care-l pune sa se jure pe biblie, in fata enoriasilor adunati in biserica, ca le va face drumuri sau repara poduri! Apoi se prind de gât amândoi si striga de parca ar fi la meci, victorie, victorie, am câstigat! Nici nu stim ce sa mai credem”, spune Toma Andronic. Acelasi cetatean, patronul unui bufet, s-a saturat sa-i mai dea de baut preotului pe datorie. „Vine la mine in bufet, bea de se imbata ca porcu si pleaca. I-am cerut preotului Cârlan sa-si plateasca datoria, peste opt sute de mii de lei. Stiti ce mi-a raspuns? Ca imi va taia o chitanta de la biserica! Dar nu mi-a dat nici chitanta si nici bani. Ne-am saturat de el si de candidatul PD- L-ului. Parca am fost blestemati sa nu avem si noi un preot ca lumea in parohie, a mai fost unul inaintea acestuia si nu e mare deosebire. Acesta are vreo opt copii!”, precizeaza Toma Andronic.

A vrut sa ia piedica mortului!

O declaratie surprinzatoare vine de la Vasile Tiron, din Ungureni. „Candidatul PD-L la functia de primar, Constantin Bibire, a incercat sa faca un lucru care a mirat pe toata lumea din comuna care si acum comenteaza. Mi-a murit tatal, acum o saptamâna. Când l-am scos din biserica sa-l ducem la groapa, candidatul PD – L a pus un om sa i-a piedica de la picioare! Cica sa faca farmece, nu stiu la ce i-o fi trebuit. Apoi a spus in gura mare ca el ne-a ajutat la inmormântare, ca el ne-a platit toate cheltuielile, ca sa arate la lume cât de darnic este el! Minte cu nerusinare. Ne face pe noi sarantoci, ca n-am avut cu ce ne ingropa parintele. Nu-l intelege nimeni ce vrea. Umbla toata ziua cu preotul Cârlan, beau impreuna. Vrem sa ne ducem la Protoerie sa-l reclamam”, spune Vasile Tiron.

Cei doi sunt intr-o campanie permanenta

Am incercat sa dam macar de unul din cei doi. N-a fost posibil. Indiferent pe cine am intrebat, raspunsul a fost acelasi, sunt in comuna. Probabil, in campanie. Stropita din belsug cu vin. Si cu Biblia lânga ei.

Octavian MÃNDRILA

Comentarii

  1. toti neavenitii se agata de voturile ce pot fi aduse deBiserica.si toti opozantii critica in acelasi timp poz Bis! ce sa mai crezi?-ii intereseaza numai sa adune voturi… in rest nimic sfant sau vreun gand din acestea…RUSINE LOR!!!!!!!si fara calomnii de genul „umbla beat preotul”-probati obraznicilor afirm din astea!! SCARBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

*