Workshop „Surprinde frumusețea Bacăului prin obiectivul aparatului de fotografiat”

Asociația ,,Centrul European de Educație și Training” (CEET), implementează în perioada iulie – noiembrie 2017 proiectul ,,Clubul tinerilor antreprenori băcăuani”, finanțat din bugetul local al municipiului Bacău, în baza legii 350/2005.

Una din activitățile principale ale proiectului – derularea unui workshop de „Surprinde frumusețea Bacăului prin obiectivul aparatului de fotografiat”, destinat tinerilor băcăuani în perioada 08 – 10 noiembrie 2017, s-a bucurat de un real succes.

Obiectivul activității a constat în dezvoltarea abilităților de auto exprimare a tinerilor băcăuani prin intermediul artei fotografice, ca mijloc de petrece activă a timpului liber și de promovare a propriilor valori creative, prin intermediul unui workshop de tehnică și artă fotografică intitulat „Surprinde frumusețea Bacăului prin obiectivul aparatului de fotografiat”, la care să participe un număr de 20 de tineri.

În contextul în care Bacăul deține din luna mai al acestui an titlul de Capitală a Tineretului din România, workshop-ul de fotografie oferă un bun prilej tinerilor băcăuani să-și promoveze în mod creativ orașul natal și să contribuie astfel la creșterea atractivității turistice a zonei prin intermediul artei fotografice.

Cei 20 de participanți au aflat noțiuni privind elemente de tehnică fotografică, fotocompoziție, folosirea luminilor, genurile de fotografie (peisaj, de stradă, eveniment etc), metode de fotografiere, cromatică și nu numai.

Adauga un comentariu

*