Coafuri pentru părul mediu în tendințe în 2015

În noul an care a început, tunsorile pentru părul mediu vor pune accent pe simplitate. Cele care au părul până la umeri și-l pot aranja cu ușurință, atât acasă, cât și la coafor. Iată ce coafuri pentru părul mediu sunt în tendințe în 2015!

Stilul bob

download

Este una dintre coafurile care subliniază trăsăturile feței și care este aleasă de femeile care își doresc să fie cât mai naturale. Acest stil se potrivește în special femeilor cu părul drept.

Părul ondulat

tunsori-par-mediu-ondulat

Bucle mici sau mari se potrivesc de minune femeilor care au timp dimineața înainte de muncă să se aranjeze sau celor care vor să iasă în evidență la locul de muncă. Totodată, este o coafură indicată și femeilor care vor să fie în central atenției la o petrecere.

Tunsorile în scări

tunsori-in-scari

Pentru cele care își doresc cât mai mult volum, pot opta pentru o tunsoare în scări. Este o coafură potrivită femeilor care au părul drept sau creț, cu fir gros sau subțire. Unul dintre avantajele acestei tunsori este că dacă nu-ți tunzi părul regulat, nu va arăta neîngrijit.

Tăierea părului în linie dreaptă

Părul tăiat în linie dreaptă oferă un plus de feminitate. Pentru un aspect de neîngrijit trebuie să-i tunzi periodic vârfurile, care au tendința să se despice.

 

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Adauga un comentariu

*