´Teroristul´ Lesch susţine că i s-a mai înscenat un viol

Acuzat de terorism, Florin Lesch a fost adus, astăzi, la instanţa supremă, unde a declarat recurs la mandatul de arestare preventivă eliberat pe numele său.

El a declarat în faţa instanţei că totul este o înscenare pusă la cale chiar de serviciile secrete. Lesch a fost asiatat în instanţă de un avocat din oficiu, respectiv Ana Paulina Benga, nimeni alta decât cea care acum este în atenţia Baroului Bucureşti, după ce l-a asistat din oficiu pe Ovidiu Tender, duminică noapte, când Curtea de Apel Bucureşti a decis prelungirea mandatului său de arestare. Presupusul terorist a susţinut în faţa magistraţilor că nu ar fi prima dată când I se înscenează ceva.

„Au mai fost tentative de înscenare. Am fost acuzat de un viol ÅŸi am dovedit în instanţă că nu era adevărat. Apoi, m-a contactat un SRI-ist ÅŸi mi-a cerut informaÅ£ii despre un general de care nu am auzit niciodată”, a a spus Lesch.

Florin Lesch a fost arestat, la sfârşitul lunii iunie, pentru că ar fi intenţionat să detoneze o maşină capcană în centrul Timişoarei. Urmează ca instanţa supremă să decidă în această după amiază dacă acceptă sau nu recursul lui Lesch.

Adauga un comentariu

*