Chivorchian: ”Si-au batut joc!”

Dupa infrangerea cu Gloria Bistrita, Gheorghe Chivorchian s-a luat de jucatorii lui Cristi Popovici, lasand sa se inteleaga ca in acest campionat a fost tradat de o parte dintre acestia.

A opta infrangere consecutiva a bacauanilor in acest retur l-a facut pe Gheorghe Chivorchian sa-si piarda cumpatul.

”Este clar pentru toata lumea. Si-au batut joc de noi, dar si de acesti suporteri care inca mai spera in salvare. Lor va trebui sa le dea socoteala. De ce atata indolenta? Sunt cu banii la zi, chiar daca unii sunt nemultumiti de ce sume primesc. Nu am intalnit echipa unde se iau prime de joc la infrangeri.

Este al optulea esec consecutiv si nu cred ca trebuie sa-i premiem. Dimpotriva! Jucatorii nostri s-au obisnuit sa ia multi bani chiar si atunci cand stau pe banca meci de meci. La Bacau s-au dus acele vremuri. Vor ramane la echipa numai cei care vor sa faca fotbal adevarat.

Nu suntem banca de credit FCM Bacau. Sunt doi-trei jucatori care se dau ba raciti, ba accidentati. Cred ca berea e cam rece”, a spus dupa meci Gheorghe Chivorchian.

Seche nici nu mai spera

De partea cealalta, actionarul majoritar al clubului, Dumitru Sechelariu, era mult mai linistit, chiar daca Bacaul suferise inca un esec rusinos. ”Eu am spus-o dupa meciul cu FC National ca nu putem sa evitam in acest an retrogradarea. Am spus adevarul. Nu am vrut sa-i mintim pe suporteri.

Sanse erau, dar echipa nu are valoare de Divizia A. La Bacau s-a terminat un ciclu. Am promovat multi jucatori la granzii campionatului, iar echipa a slabit valoric. Vom renunta la o parte din jucatorii care nu au dat randamentul scontat.

Mergem pe mana juniorilor din propria pepiniera, asa cum am facut-o si in ultimii ani. Echipa din Bacau va fi in curand o societate pe actiuni. Speram sa se implice aici si oficialitatile locale. As vrea sa nu mai fiu numarul unu in club, dar mi-e teama ca nu se vor baga multi oameni de afaceri. Echipa a retrogradat din lipsa banilor”, a punctat Sechelariu.

Tot cu nea’ Cristi

Gheorghe Chivorchian si Dumitru Sechelariu vor merge si la anul pe mana antrenorului Cristi Popovici. ”Nu se pune poblema schimbarii lui. Cu el la timona vom incerca sa promovam. Nu vrem sa stam prea mult la matineu. Nu vrem sa ne trezim prea de dimineata”, a conchis fostul edil al Bacaului.

Cristi Popovici nu crede ca echipa va face baremul

Cu numai 13 puncte in cele 24 de etape scurse pana acum, pentru Bacau pare imposibil sa mai realizeze baremul obligatoriu de 22 de puncte. ”Mai sunt sase etape si ar trebui sa scoatem noua puncte. Nu cred ca vom putea sa facem acest lucru. La Bacau vor veni Steaua, Sportul si FC Vaslui, iar deplasarile sunt extrem de dificile. Nu am mai castigat de trei ani afara, asa ca sunt sanse minime sa mai facem baremul”, a spus tehnicianul ”taurilor”.

Adauga un comentariu

*