Stelian Isac pe lista “Puriului”

Dupa ce i-au transferat pe Catalin Cursaru si Marius Croitoru, vasluienii au demarat tratativele si pentru fundasul Stelian Isac. In varsta de 24 de ani, Stelian Isac este dorit cu insistenta de Mircea Rednic, antrenorul vasluienilor vrand sa creeze concurenta in sistemul defensiv.

Folosit de Cristi Popovici pe mai multe posturi, Stelian Isac este un jucator polivalent, care poate indeplini sarcinile de joc atat in linia defensiva, cat si in cea mediana. “Daca il vor pe Isac probabil ca ne vor cauta. Pana acum nu a venit nimeni de la Vaslui sa discute pe aceasta tema. Vasluienii sunt plecati in Turcia si nu cred ca se mai gandesc la alti jucatori.

Chiar daca ar fi adevarata aceasta pista, am spus ca pana la vara nu va mai pleca nimeni de la Bacau”, a declarat presedintele Gheorghe Chivorchian. Surse din interiorul clubului vasluian ne-au confirmat ca oficialii clubului finantat de Adrian Porumboiu l-au contactat de impresarul jucatorului, Daniel Stanciu, acesta urmaand sa negocieze cu Gheorghe Chivorchian transferul lui Stelian Isac.

Jucatorul spune ca nu stie nimic de un eventual transfer al sau la Vaslui, dar nici nu ar raspunde negativ daca echipa lui Mircea Rednic i-ar face o oferta mai buna decaat cea a Bacaului. “Nu m-a anuntat nimeni despre vreo oferta, dar totul este posibil”, a spus jucatorul.

Dupa ce l-au luat pe Marius Croitoru, vasluienii au vrut sa-si intareasca apararea cu bacauanul Daniel David. Cum pentru internationalul de tineret al Bacaului se mai poarta si acum discutii cu echipe mult mai puternice, clubul lui Adrian Porumboiu si-a indreptat atentia mai mult catre Stelian Isac, pe care Mircea Rednic l-a urmarit indeaproape la meciurile “satelitului” FCM II Bacau.

„Suntem in discutii cu Bacaul, dar nu-i nimic sigur”

Principalul finantator al vasluienilor, Adrian Porumboiu a recunoscut ieri ca antrenorul Mircea Rednic si-l doreste pe fundasul bacaunailor Stelian Isac. „Sunt ceva discutii, dar nu este nimic sigur. Mircea Rednic il vrea, dar paana nu se semneaza actele nu putem spune matre lucru. Croitoru este un transfer reusit, si cred ca va face un retur foarte bun”, a spus Adrian Porumboiu.

“Nu ne dau banii afara din casa”

Presedintele de onoare al moldovenilor, Dumitru Sechelariu, spune ca turneele din strainatate sunt la mare moda pentru aproape toate echipele din Romaania. “Bacaul a fost prima echipa din Romania care a mers la Montecatini. Norcia, Antalya sau Larnaca nu se ridica la conditiile din Italia. Iasiul si Ceahlaul au dat o gramada de bani ca sa joace un amical la Norcia. Mai bine stateau in Romaania ca-i costa mai putin”, a spus patronul bacauan.

Adauga un comentariu

*