Arhive pentru septembrie 2006

Cozile zilnice ale bacauanilor

coada la pasapoarte
La aproape 17 ani de la evenimentele din 1989, bacauanii nu au uitat de cozi. Asta pentru ca zi de zi oamenii se aseaza la rand, nevoiti sa tina sub control datoriile impuse de sistem.

Paul Goma va fi sarbatorit la Onesti

Biblioteca “Radu Rosetti” din Onesti va organiza, in cursul lunii octombrie, mai multe expozitii de carte, dedicate unor personalitati marcante ale culturii romanesti si universale.

Festivalul ´Zilele Muzicii Contemporane´ la Bacau

Bacaul a devenit un centru al culturii incepand de luni, 25 septembrie, cand s-a desfasurat prima zi a celei de-a XX-a editii a Festivalului „Zilele Muzicii Contemporane”.

Ionut Adascalitei, un nou produs marca AEROSTAR

Galeria tinerilor fotbalisti talentati crescuti in pepinierea CS Aerostar Bacau s-a mai inmultit cu un tanar jucator. Ionut Adascalitei s-a nascut in Bacau, in 1989. La varsta de 12 ani si-a indreptat pasii catre terenul din Cartierul „Aviatori” si a cerut sa fie lasat si el sa joace fotbal la grupele de copii.

Statul ne ridica temperatura in case

In acest an vor beneficia de ajutor din partea statului, pentru incalzirea locuintei, mai multe familii cu venituri mici din Bacau. Guvernul a aprobat o noua modificare a legii si a crescut cuantumul subventiilor.

Cadou de la Stavarache: apa rece se scumpeste cu 20 la suta

Apa rece livrata de RAGC locuitorilor din municipiul Bacau se va scumpi cu 20 de procente de la 1 octombrie, ca urmare a unei hotarari aprobate de Consiliul local.

Una se voteaza in Consiliul Judetean, alta se scrie dupa

Conflictul latent dintre presedintele CJ Bacau si secretarul judetului, care intrase intr-o faza latenta, a reizbucnit dupa ce s-a descoperit ca o hotarare adoptata de consilierii judeteni a aparut altfel decat s-a stabilit in Consiliu.

Comitet Consultativ de Dialog Civic

Vineri, 29.09.2006, ora 09.00, la sala mica a Palatului Administrativ s-a desfasurat sedinta Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru problemele persoanelor varstnice, la care a participat subprefectul judetului Bacau, domnul Neculai Olaru.

Aniversare Habitat for Humanity

Joi, 28.09.2006, incepand cu ora 17.00, la hotel Trotus din Comanesti, s- a desfasurat manifestarea prilejuita de impliniriea celui de-al doilea an de existenta a asociatiei “Habitat for Humanity”.

Preparate din carne de pui cancerigene la McDonald´s şi Burger King

Un grup de medici americani a anunÅ£at joi că a acÅ£ionat în justiÅ£ie ÅŸapte lanÅ£uri de restaurante fast-food americane, printre care două dintre cele mai mari lanÅ£uri de restaurante fast-food din lume, McDonald’s ÅŸi Burger King, după descoperirea unor substanÅ£e cancerigene în preparatele de pui vândute în restaurantele californiene.

Bacauan descoperit cu pistol in masina la granita

Un bacauan in varsta de 40 de ani a fost prins la Vama Giurgiu pe cand incerca sa introduca in tara un pistol cu aer comprimat de fabricatie spaniola.

´Ratiunea´ de a fi suporter

De cate ori se joaca vreun meci mai important prin campionat, romanii, inainte ori dupa meci, se incaiera; intre ei ori cu jandarmii.