Un drum spre trecut, un pas catre viitor!

Proiect: „Un drum spre trecut, un pas catre viitor!”, Contract nr. ROCJBC 350 2017 001 12154

ASOCIAȚIA PENTRU O EUROPĂ UNITĂ, în colaborare cu administrația locală a Comunei Corbasca si Scoala Gimnaziala Bacioiu, a început în luna iulie 2017 implementarea proiectului „Un drum spre trecut, un pas catre viitor!”, care se va incheia în luna noiembrie 2017.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 4 luni și beneficiază de finanțare din partea Consiliul Județian Bacău prin Legea nr. 350/2005, cu modificările și completările ulterioare privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general şi Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind achiziţiile publice, cu completările ulterioare.

Rezultate atinse

La jumătatea perioadei de implementare a proiectului au fost realizate următoarele obiective propuse: a fost lansat si promovat proiectul în comunitate și realizată preselecția celor 16 de copii și tineri din Băcioiu; au fost ținute lecțiile de muzică, conform programului stabilit, pentru ca beneficiarii direcți să fie inițiați în tehnicile muzicale ale instrumentelor pentru taraf.

Adauga un comentariu

*