Arhive pentru februarie 2008

Doua fotomodele se iau la bataie in direct

Cipriota Androula Vassiliou, propusă oficial pentru postul de comisar european pentru sănătate

Cipriota Androula Vassiliou a fost propusă oficial pentru a deveni comisar european pentru sănătate, post în care urmează să îi succeadă compatriotului său Markos Kyprianou, care a demisionat joi în urma numirii sale ca ministru de externe, a anunţat vineri executivul comunitar.

Serviciul de pază al Kremlinului are nevoie de 3.200 de şoareci

Serviciul de pază al preÅŸedinÅ£iei ruse a postat pe un website guvernamental un anunÅ£ în care precizează că oferă 21.000 de dolari pentru o mică armată de rozătoare – fără a specifica însă la ce vor fi folosite micile animale.

MECT a lansat site-ul cu subiecte Bacalaureat 2008

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT) a făcut publică, vineri, la ora 11,30, secţiunea de site www.subiecte.2008.edu.ro, care cuprinde subiectele la Bacalaureatul din acest an şi toate detaliile celor două sesiuni ale examenului.

Ministrul justiţiei a depus jurământul

Noul ministru al justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, a depus, vineri, jurământul în faţa preşedintelui României, Traian Băsescu, după ce şeful statului a semnat decretul de numire a acestuia în funcţie.

Katherine Heigl, hotărâtă să facă un copil cât mai curând

ÃŽmbrăcată într-o rochie superbă, de culoare roÅŸie, machiată discret ÅŸi coafată în stilul celebrei Marylin Monroe, actriÅ£a Katherine Heigl a fost cu siguranÅ£a deasupra „stelelor” în seara Oscarurilor. Unii au privit-o cu admiraÅ£ie, alÅ£ii cu invidie – altfel spus, blonda a fost în centrul atenÅ£iei.

Supermodelul Katoucha Niane s-a înecat în Sena

După o lună de căutări, corpul fostului top model Katoucha Niane a fost găsit în Sena, a anunÅ£at poliÅ£ia franceză în cursul zilei de vineri. Prima femeie africană care a urcat pe podium a fost dată dispărută de pe 31 ianuarie, pe când se întorcea târziu, la amabarcaÅ£iunea pe care locuia ÅŸi care era ancorată […]

Fotbal, Liga a III-a / Echipele bacauane au inceput cu dreptul

Chiar daca a fost anuntata ca si desfiintata, Pambac a castigat in deplasare la Braila, cu 1-0. Aerostar si Willy s-au impus acasa cu acelasi scor, 2-0, in fata formatiilor din Tg. Bujor si, respectiv, Campulung Moldovenesc. In fine, FCM Bacau II a remizat in deplasare la Ceahlaul II Piatra-Neamt.

Preoţii fac slujbe de exorcizare

Carom Onesti, adjudecata de o firma din Austria

La licitatia desfasurata ieri la sediul Carom, având drept scop vânzarea combinatului onestean, au participat SC Energy Biochemicals SA, din Austria si SC Bulgarian Energetics SRL, din Bulgaria, iar comisia de licitatie a fost formata din Florentina Susnea, directorul executiv al firmei Finconta Consulting, lichidatorul judiciar al combinatului onestean, Bogdan Marculescu, directorul general al firmei […]

Berca, secretar general la Guvern

Gabriel Berca, prefectul judetuluiBacau, ar putea deveni secretarul general al Guvernului, functie asimilata celei de ministru. O decizie in acest sens va fi luata in urmatoarele doua saptamini, dar surse din anturajul prefectului sustin ca Tariceanu si-a dat deja acordul pentru numirea bacauanului.

Fantome de Bacau… Penibililor!

Nu e penibil. E absolut magnific de penibil. La OTV se discuta in draci ( 🙂 ) faza cu fantoma de la Hemeius, Bacau. Pe ecran flash-uieste un text: Dintr-un moment intr-altul urmeaza sa apara fantoma in direct.OTV transmite din casa cu fantome si-l intreaba pe batran daca la inmormantarea fetei sale a trecut o […]