Arhive pentru aprilie 2006

Spitalul Judetean, in prag de colaps financiar

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau a ajuns in prag de colaps financiar. Subfinantarea cronica da batai de cap conducerii spitalului, care acuza Casa de Sanatate de indiferenta.

Burse de locuri de munca pentru rromi, tineri si absolventi

Chiar daca la inceput de an Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau anunta ca nu va organiza decat doua burse de locuri de munca in decursului lui 2006, situatia se schimba acum.

Directorii de la Carom aveau firma paralela

carom onesti
Odata cu apropierea disparitiei definitive a combinatului Carom SA Onesti, incep sa iasa la iveala dedesubturile afacerilor derulate in ultimii doi ani. Astfel, directorii de la Carom nu si-au construit doar vile, ci si-au facut si o firma paralela, Otplast SRL, unde actionari sunt cei patru directori ai combinatului.

Confruntari politice in Consiliul Local Onesti

Cu toate ca in ultimul timp la Onesti s-a inregistrat o tendinta de renuntare la orgoliile politice in favoarea intereselor cetatenilor, consilierii locali si-au revenit la ultima sedinta a legislativului local, cand cele doua tabere, PSD si PNL-PD, au intrat in dispute prelungite, pe marginea unor probleme aparent minore.

Liceele si-au facut reclama la Targul Ofertelor Educationale 2006

La sfarsitul saptamanii trecute, Sala de Atletism Bacau a gazduit cea de-a sasea editie e Targului de Oferte Educationale. Sute de elevi si profesori s-au intalnit pentru a analiza propunerile unitatilor de invatamant din Bacau.

„B” de la Bacau

Cu un singur punct in cele noua etape ale returului, FCM Bacau a inceput sa se pregateasca de matineu.

Fotbal, Divizia B: Se scufunda Petrolul

PETROLUL Moinesti – FCM Targoviste 0 – 2 (0 – 0)

Fotbal, Divizia C: Rezultate inregistrate in etapa a 19-a:

PAMBAC Bacau – CFR Pascani 1 – 2; RULMENTUL Barlad – FCM II Bacau 1 – 1; FC WILLY 2000 – FLAC|R| Brusturi 4 – 2; LEONARD Pascani – AEROSTAR Bacau 1 – 0; FCM Husi – DORNA Vatra Dornei 2 – 2; POLI II Iasi – FC II Botosani 5 – 0; ENERGIA Vulturu […]

Un om care a fost. Oameni care nu sunt

Comemorarea de sambata trecuta a profesorului, istoricului si criticului Eugen Budau a adunat langa familie doar o mana de oameni. Pentru cei ce nu stiu sau au uitat, Eugen Budau este autorul unei carti fundamentale pentru istoria lieraturii locale – „Bacaul literar”.

In timp ce Zona Metropolitana Bacau este blocata de interese politice, la Oradea incepe sa functioneze

Guvernul a aprobat proiectul Companiei de Apă Oradea, privind extinderea reţele de apă şi canalizare în municipiul de pe Criş. Un alt proiect, care va accesa fonduri europene, se referă la extinderea reţelei de apă-canal în toată zona metropolitană, adică în comunele din jurul Oradei. Extinderea reţelelor va costa circa 100 de milioane euro.

Bacaul merge in B

FCM Bacau – Gloria Bistrita: 1-2

Inatalnire de taina intre liderii PD si PSD

Conform Antena 3, lideri ai Partidului Democrat ÅŸi ai fostului partid de guvernământ, PSD, ar fi avut o întâlnire de taină joi seară, chiar în timpul meciului Steaua – Middlesborough. Mai mulÅ£i martori spun că Emil Boc, Adriean Videanu ÅŸi Sorin Frunzăverde, de la democraÅ£i, ar fi avut o discuÅ£ie privată cu Mircea Geoană, Miron […]