Katherine Heigl, hotărâtă să facă un copil cât mai curând

katherine-heigl.jpgÃŽmbrăcată într-o rochie superbă, de culoare roÅŸie, machiată discret ÅŸi coafată în stilul celebrei Marylin Monroe, actriÅ£a Katherine Heigl a fost cu siguranÅ£a deasupra „stelelor” în seara Oscarurilor. Unii au privit-o cu admiraÅ£ie, alÅ£ii cu invidie – altfel spus, blonda a fost în centrul atenÅ£iei.

Frumoasa vedetă probabil începe însă să se înveţe cu forfota creată în jurul ei. A început să guste din succes de pe seama personajului din serialul „Anatomia lui Grey”, au urmat câteva producţii cinematografice reuşite şi Heigl s-a trezit cu porecla „viitoarea Julia Roberts a Hollywood-ului”. „Ca să fiu sinceră, este vorba despre prea multă presiune pentru a putea spune că îi semăn. Şi nu pot să mă abţin să gândesc că este o insultă pentru ea să se spună acest lucru”, a mărturisit, modestă, Katherine.

De când Julia a renunţat la comediile romantice în favoarea rolurilor „mai serioase”, s-a tot căutat o înlocuitoare, iar mai marii cetăţii filmului cred că, în sfârşit, au găsit-o. Katherine şi-a demonstrat din plin talentul actoricesc şi nimeni nu poate nega faptul că este o vedetă înzestrată cu frumuseţe. La vârsta de 29 de ani, blonda este indubitabil „fata zilei”, la Hollywood. „Succesul este minunat şi, chiar dacă vine la pachet cu stresul, îţi oferă o oarecare libertate. Înainte, grijile mele erau: «Oare voi mai lucra?» sau «Oare pot să îmi plătesc facturile luna asta?» Da, a avea libertatea înseamnă că nu te mai îngrijorezi atât de mult”, a povestit actriţa.

Viaţa vedetei nu a fost dintotdeauna aşa. Copilăria i-a fost marcată de moartea fratelui său mai mare, pe când avea doar şapte ani. A fost o tragedie urmată la câţiva ani de divorţul părinţilor şi de descoperirea că mama sa are cancer la sân. „Nu au fost vremuri bune, dar am trecut peste ele şi acum trăiesc o perioadă minunată din viaţa mea”, a comentat Heigl.

Actriţa i-a jurat credinţă veşnică solistului Josh Kelley în urmă cu puţin timp, iar copiii s-ar putea să apară mai repede decât se aşteptau admiratorii. Katherine se gândeşte deja că poate încerca să rămână însărcinată începând cu luna iulie a acestui an. Vedeta şi partenerul ei de viaţă s-au cunoscut în anul 2005, când ea a participat la o audiţie pentru un rol în videoclipul lui, „Only You”. „Am sfârşit prin a ieşi la o întâlnire şi când am văzut că el nu mă sună a doua zi, am decis să îi dau eu telefon, pentru că l-am plăcut foarte mult”, şi-a amintit actriţa.

Antena 3

Adauga un comentariu

*