Trecutul Monicai Gabor se intersecteaza cu cel al lui Nutu Camataru

Monica GaborConform cotidianului Averea, Monica Gabor a pierdut un an de scoala pentru ca i s-a promis o cariera in modelling. Numai ca, ajunsa la Bucuresti, si cazata la Hotel Bulevard, ar fi fost speriata de administratorul acestuia care i-a propus sa se culce cu el. Protectorii ei au mutat-o la hotelul lui Nutu Camataru.

Acesta este un fost „cuib de nebunii” patronat de Nutu Camataru, iar adresa apare si in agenda personala a Monicai. Reporterii „Averea” au intrat in posesia acestei agende, in care sunt trecute numarul de mobil de la acea data al lui Nutu Camataru, adresa hotelului de pe Merisani si numarul de telefon fix de la „Bulevard”.

Dupa arestarea lui Nutu Camataru, procurorii au perchezitionat inclusiv stabilimentul care apare in agenda Monicai.

Acolo s-a descoperit aparatura de inregistrare audio-video, disimulata in vaze de flori, lustre sau oglinzi, iar Parchetul a aratat ca, de fapt, hotelul era un bordel!

Altfel, inainte sa renunte la scoala (n.red. – pe care Monica a reluat-o in 2004!) si sa paraseasca Bacaul, viitoarea doamna Columbeanu ar fi atras-o si pe verisoara ei in acest joc periculos.

Adina Lungu povestea in 1 august 2003 ca i se propusese sa fie prostituata in Spania, contra unei sume de 1.000-2.000 de euro!

+ Monica Gabor, femeia lui Nutu Camataru (Averea)

+ Adevarata poveste a Monicai Gabor (Averea)

+ Monica, victima a interlopilor bacauani? (Observator de Bacau)

Adauga un comentariu

*