Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Berbec

Saptamana este importanta in plan relational, intrucat se deschid oportunitati de colaborare sau de implicare intr-o relatie matrimoniala oficiala. Orice relatie parteneriala se va reconfigura, bine fiind sa-ti stabilesti termenii si conditiile in care vrei sa se desfasoare de acum incolo toate acestea.

Influentele aspectului de Luna noua ce se formeaza in semnul Balantei pe 9 octombrie te ajuta sa pui ordine si disciplina in activitatile si proiectele comune cu ceilalti. Evita exagerarile si asteptarile prea mari de la altii!

De joi apar preocupari legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relationa cu institutiile financiare, dar prudenta la femei, deoarece relatiile cu acestea devin conflictuale.

Taur

Se contureaza schimbari majore in plan profesional, respectiv la locul de munca. Aspectul de Luna noua ce se va construi in semnul Balantei in ziua de 9 octombrie iti deschide posibilitati deosebite de avansare profesionala sau de gasire a unui alt loc de munca.

Deocamdata vin informatii, au loc discutii, dar concretizarea va aparea ceva mai tarziu. In a doua parte a saptamanii se vor evidentia relatiile, atat cea cu partenerul de viata, cat si cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Evita sa vorbesti prea mult despre tine si planurile tale de viitor! Unii planuiesc in taina sa profite de pe urma ta. In relatiile cu femeile revin in discutie teme vechi sau activitati restante. Prudenta maxima!

Gemeni

Foarte interesant este capitolul amoros. Se intrezaresc noutati fie intr-o relatie sentimentala veche, fie se infiripa una noua, cu mari sanse de a se desfasura pe termen lung.

Aspectul de Luna noua ce se va construi in semnul Balantei in ziua de 9 octombrie iti va spori creativitatea, reusind sa-i uimesti pe cei dragi cu ideile tale stralucite. Distractii si aventuri la cote mari. Fii prudent si pastreaza masura in toate!

A doua parte a saptamanii evidentiaza locul de munca si sanatatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind sa-ti dozezi eforturile corespunzator. Relatiile cu femeile-colege sunt tensionate si foarte usor se poate ajunge la conflict in toata regula pe termen lung.

Rac

Evenimentele principale ale saptmanii se afla in segmentul domestic. In semnul Balantei se va construi aspectul de Luna noua pe 9 octombrie, oferindu-ti sanse deosebite pentru imbunatatirea relatiilor cu membrii familiei, dar si pentru schimbari importante in spatiul locativ.

Tine cont si de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor conteaza si reprezinta fundamentul a tot ce doresti sa realizezi in viitor.

A doua parte a saptamanii te imbie la distractii, aventuri si implicare in relatii amoroase. Prudenta, discernamant si masura in toate! In plan amoros se pot reitera discutii vechi sau actiuni desfasurate mai demult impreuna cu persoana iubita sau copiii.

Leu

Foarte importante devin relatiile cu anturajul apropiat. In semnul Balantei se va forma aspectul de Luna noua in ziua de 9 octombrie, deschizandu-ti oportunitati de a-ti imbunatati gandirea, comunicarea si relatiile cu cei din jur. De asemenea, sunt sanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale si profesionale.

Talentele oratorice iti vor fi evidentiate si apreciate, ca de altfel si ideile pe care le prezinti cu emfaza. Insa dozeaza-ti debitul verbal si alege cu grija vorbele.

A doua parte a saptamanii este favorabila treburilor gospodaresti si dialogurilor familiale. Relatiile cu femeile din neamul de provenienta se vor tensiona, revenind in prim-plan discutii si actiuni comune mai vechi.

Fecioara

Incepi saptamana in forta, dornic de a muta muntii din loc. Atentia iti va fi atrasa de segmentul financiar, care va cunoaste modificari benefice. Pe 9 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, anuntand primirea unor bani, salariul, o prima, cadouri sau diverse favoruri si recompense dinspre locul de munca.

Se deschide o noua etapa de castig din activitatea profesionala. Evita cheltuielile si chibzuieste atent fiecare achizitie!

Spre finalul saptamanii se contureaza calatorii pe distante scurte si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Relatiile cu femeile din anturajul apropiat incep un proces de reconfigurare. Prudenta si detasare!

Balanta

Saptamana foarte importanta pentru tine, intrucat in semnul tau zodiacal se construieste aspectul de Luna noua in ziua de 9 octombrie. Sunt momente favorabile transformarii personale si trasarii unor planuri de viata cu totul noi. Beneficiezi de o sustinere astrala deosebita, astfel ca foloseste tot ce ti se ofera.

Renunta la obiceiuri toxice, la idei si planuri neproductive. Multi vor dori sa afle secretul stralucirii tale, insa iti va fi greu sa explici ceea ce traiesti. Exista totusi riscul sa exagerezi sau sa gafezi serios, de aceea, actioneaza cu masura si discernamant.

Spre sfarsitul saptamanii apar imbunatatiri financiare, lucru care te va bucura mult. Dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat si, de asemenea, calatorii pe distante scurte.

Scorpion

Esti preocupat mai mult de nevoile tale sufletesti si faci totul in asa fel incat sa treci neobservat. Aspectul de Luna noua ce se va construi in semnul Balantei pe 9 octombrie iti aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor in care esti implicat sau vei fi cumva in unele viitoare.

Rezerva momente numai pentru tine si scrie totul intr-un jurnal. Iti va fi de mare folos la momentul potrivit.

Sanatatea este vulnerabila, de aceea, dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult. Incepand de joi te vei simti excelent, implicandu-te in tot soiul de activitati. Noutati financiare si cheltuieli pe masura.

Sagetator

Relatiile cu prietenii capata valente deosebite, fiind influentate de razele aspectului de Luna noua ce se va forma in ziua de 9 octombrie, in semnul Balantei. Sunt momente favorabile in care vei observa foarte clar cine iti este loial si cine sta pe langa tine doar pentru interese personale meschine.

A doua parte a saptamanii aduce stari de spirit fluctuante, dorinta de interiorizare si accentuarea unor probleme de sanatate mai vechi sau mai noi. Odihneste-te, ia in serios semnalale si nevoile organismului, dar urmeaza si sfaturile specialistilor in sanatate.

Sunt favorizate dialogurile tainuite cu cei dragi. Insa fii prudent in privinta femeilor, deoarece relatiile cu acestea sunt distorsionate.

Capricorn

Foarte important este segmentul profesional si imaginea ta in ochii altora. Pentru ca in semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna noua pe 9 octombrie, se contureaza schimbari in cadrul colectivului de lucru in care activezi, discutii cu sefii si autoritatile, responsabilitati profesionale noi. Deocamdata, lucrurile se petrec in umbra, astfel ca este putin probabil sa intelegi, pe deplin, insemnatatea celor petrecute.

A doua parte a saptamanii iti aduce in preajma prieteni. Distractii, aventuri, planuri de vacanta, dar si discutii importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se intrezaresc la orizont. Dar relatiile cu femeile din sfera socio-profesionala si din cercul de prieteni sunt conflictuale, deci fii precaut.

Varsator

Gandurile iti sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capata noi valente pentru tine, deoarece esti influentat de aspectul de Luna noua ce se construieste in semnul Balantei, pe 9 octombrie.

Sunt zile bune pentru a-ti redefini conceptiile despre lume si viata, pentru a te apropia de cele sfinte si pentru a-ti trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum incolo si calatoriile indepartate si studiile pe termen lung.

A doua parte a saptamanii iti aduce multa forfota socio-profesionala. Senzatia ca te afli pe o scena si multa lume te priveste si asculta va fi la cote mari. Prudenta si sinceritatea iti sunt cei mai buni aliati. Relatiile cu femeile din mediul socio-profesional sunt rascolite, recomandabil e sa fii prudent si discret.

Pesti

Accentul saptamanii se va afla pe segmentul financiar, in speta pe situatia banilor si bunurilor comune cu altii. In semnul Balantei se construieste aspectul de Luna noua pe 9 octombrie, oferindu-ti posibilitatea de a analiza obiectiv acest segment de viata si activitate.

Sunt posibile castiguri de la si prin altii, lamuriri si rezolvari financiare surprinzatoare, dar si aflarea unor detalii bine ascunse mai demult.

Incepand de joi si pana la finele saptamanii este rost de calatorii, dialoguri cu persoane aflate in strainatate, insa te poti gandi si la abordarea unor studii personale sau profesionale. Se recomanda prudenta in relatiile cu femeile, deoarece exista conflicte vechi, ce acum vor iesi la iveala cand si cum te astepti mai putin.

 

Adauga un comentariu

*