Horoscop săptămâna 11 -17 decembrie 2017

BERBEC

Vei avea reușite atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dacă unele lucruri nu au dat roade până acum și ai așteptat mult timp, această așteptare se pare că a meritat în cele din urmă.

Însă vei lua o decizie importantă în ceea ce privește despărțirea de un partener cu care ai un contract la serviciu, fie de partenerul de viață. Dacă ai avut probleme de sănătate, în a doua jumătate a săptămânii te vei simți mai bine.

TAUR

Ești foarte activ la locul de muncă și vei avea multe discuții și întâlniri cu superiorii tăi.Trebuie să fii însă foarte prudent pentru că s-ar putea să fii dezamăgit.

Nu te deschide foarte mult și nu povesti lucruri personale. S-ar putea să ai probleme de sănătate, așa că odihnește-te și detașează-te de rutina zilnică.

GEMENI

Această săptămână are în prim plan relațiile profesionale. Imaginea ta în ochii celor cu care lucrezi s-ar putea să se schimbe, însă depinde de tine dacă în bine sau în rău.

Nu povesti despre planurile tale de viitor nimănui pentru că s-ar putea să interpreteze greșit și vor avea reacții în consecință. Trebuie să fii bine informat, deschis și pregătit pentru orice. Prietenii îți vor fi alături și de această dată.

RAC

Această perioadă îți va aduce schimbări în planul socio-profesional. Vei avea discuții serioase și de dezvoltare cu șefii și cu colegii de muncă.  Este posibil să călătorești pe distanțe lungi și ies în evidență relațiile pe care le ai cu străinătatea.

Îți vei schimba și principiile de viață după care te ghidezi pentru că începi să relaționezi cu oameni noi de la care ai multe de învățat.

LEU

Este posibil să ți se schimbe filozofia de viață și de aceea vei începe să treci la un nou plan de atac. Ai activități intelectuale și posibile planuri de călătorii. Sunt schimbări pe plan financiar pentru că vei primi o sumă semnificativă de bani sau chiar o moștenire.

Nu trebuie să investești în această perioadă pentru că s-ar putea să pierzi acești bani pe care tocmai îi câștigi. Trebuie să fii prudent!

FECIOARĂ

Această perioadă este foarte importantă din punct de vedere partenerial. Se va finaliza o etapă, fie ea pe plan personal, fie pe plan profesional. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este ceea ce pare, de aceea trebuie să fii atent pentru a nu fi dezamăgit.

Vor exista niște demersuri financiare pentru a achita niște facturi comune sau datorii, dar totul va fi bine pentru că vei primi niște bani sau favoruri deosebite.

BALANȚĂ

Vor exista schimbări majore la locul de muncă. Trebuie să fii vigilent și să analizezi tot ce se petrece în jurul tău. Se va finaliza o etapă profesională și trebuie să analizezi din nou relațiile colegiale și condițiile de muncă.

Se vor isca conflicte serioase, dar care se află încă în umbră. Nici cu sănătatea nu stai prea bine, de aceea trebuie să fii precaut și să tai răul de la rădăcină. Odihnește-te!

SCORPION

Această săptămână se concentrează asupra relațiilor amoroase. Relația pe care o ai poate lua sfârșit, ori se va schimba ceva. Dacă se încheie, nu vei dori să te implici într-o relație nouă prea curând și nici nu este de recomandat.

Ești foarte ocupat la serviciu, dar și acasă pentru că planul tău personal este în continuă schimbare. Ai nevoie de răbdare și de multă prudență.

SĂGETĂTOR

În această perioadă trebuie să te axezi mai mult pe planul domestic și familiar. Trebuie să le acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău pentru că se simt neglijate.

Vor exista și niște conflicte din această cauză și vei avea nevoie de răbdare. Încearcă să-ți controlezi emoțiile. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare și vei avea timp și pentru hobby-uri.

CAPRICORN

Nu comunici prea bine cu cei din jurul tău în această săptămână, de aceea trebuie să fii prudent. Vei avea multe discuții cu persoanele apropiate și vei face demersuri intelectuale.

Ai multe responsabilități și trebuie să iei decizii importante pe plan profesional. În familie te așteaptă multe treburi pe care trebuie să le faci, deci nu le amâna pentru că nu vei putea să le duci pe toate la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR

Trebuie să fii prudent în ceea ce privește banii pentru că se va finaliza o etapă importantă cu mari câștiguri pe care trebuie să le pui de o parte pentru zile negre.

Această perioadă îți va aduce o provocare din punct de vedere al responsabilităților de gestionare a banilor. Trebuie să fii cumpătat în cheltuieli.

PEȘTI

În această perioadă reușești să rezolvi ce nu ai reușit să rezolvi până acum. Vei renunța la anumite obiceiuri proaste și îți trasezi planuri noi de viitor. Sănătatea este vulnerabilă și este posibil să te concentrezi pe ceva care nu îți folosește.

Cere ajutorul unor prieteni apropiați dacă este cazul. În a doua parte a acestei săptămâni vei primi bani ,dar vei și cheltui pe măsură.

Adauga un comentariu

*