CONTROL AL POLIŢIŞTILOR PENTRU COMBATEREA BRACONAJULUI PISCICOL ȘI DEȚINEREA DE UNELTE DE PESCUIT INTERZISE

În această dimineață, polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au acţionat pe raza comunei Horgeşti pentru combaterea braconajului piscicol și deținerea de unelte de pescuit interzise.

La data de 02 noiembrie a.c., şase polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci, împreună cu reprezentanţi ai Centrului Regional de Ecologie au efectuat un control pe raza comunei Horgeşti pentru combaterea pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace al peștilor și altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție și în zonele de protecție, deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, producerea, importul, comercializarea, deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament.

S-a acționat pe luciul de apă al lacului de acumulare Răcăciuni, fiind identificate 4 ambarcaţiuni confecţionate artizanal şi circa 300 de metri de plase pentru pescuit de tip monofilament. Bunurile identificate în urma controlului au fost distruse.

Adauga un comentariu

*