Eveniment rutier pe strada Mioriţei

La data de 22 august a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui eveniment rutier în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 36 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie, ajungând la intersecţia cu strada Mioriţei, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, neacordând prioritate de trecere unui motociclu care circula pe strada Mioriţei, fiind condus de un tânăr de 25 ani, din comuna Letea Veche.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de motociclu şi a pasagerei pe motociclu, o femeie de 30 ani, din Buhuşi, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău, fără a rămâne internaţi. Cei doi conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*