Horoscopul saptamanii 22 – 28 mai 2017

BERBEC

Dragoste-Niste sentimente neasteptate ies la iveala pe la sfarsitul saptamanii si, cu cat eviti sa le faci fata, cu atat iti va fi mai greu pe viitor. Confruntarea cu adevarul te poate elibera.

Bani-Starea financiara este din nou stabila dupa ce perioada grea a luat sfarsit, lucru care ti se datoreaza exclusiv.

Munca-In cele din urma situatia se intoarce in favoarea ta, iar colegii de munca incep sa vada lucrurile si din perspectiva ta. Doar fii tu si recompensele nu vor intarzia!

TAUR

Dragoste-Prea multa vorbarie strica! E timpul sa treci la fapte si sa iei decizia care iti va decide viitorul relatiei cu persoana iubita.

Bani-Aceasta perioada este despre cum sa adopti un plan eficient care sa te ajute sa iesi din toate datoriile care sunt o adevarata povara pentru tine.

Munca-Atunci cand te confrunti cu obstacolele la locul de munca este important sa explorezi toate optiunile. Perioada ce urmeaza poate fi foarte ocupata cu o varietate de sarcini sau de oameni care necesita multa rabdare si sprijin.

GEMENI

Dragoste-Daca petreci foarte mult timp focusata pe cineva anume, e posibil sa vrei niste raspunsuri, ceea ce nu e neaparat ceva rau, caci se poate transforma intr-o noua idila.

Bani– Pentru tine banii sunt o parte importanta din linistea generala, asa ca incerci noi metode sa obtii sume considerabile pe care sa le investesti in starea ta de bine.

Munca-Jobul iti pune la incercarea rabdarea, caci te confrunti cu niste situatii tensionante si ai nevoie de o abordare lenta a lucrurilor. Deciziile pripite nu sunt deloc solutia ideala.

RAC

Dragoste-Chiar daca singuratatea este apasatoare, nu este un motiv destul de puternic sa iei niste decizii nepotrivite. Iti vei gasi partenerul ideal atunci cand te astepti mai putin.

Bani-Pentru ca banii inseamna siguranta, esti destul de preocupata de asta, asa ca vei cere ceea ce meriti si nu te vei lasa intimidata de impedimente.

Munca– Chiar daca situatia la locul de munca nu este tocmai roz, iar colegii iti pun rabadarea la incercare, totusi incearca sa eviti nervozitatea si pastreaza o atitudine optimista.

LEU

Dragoste-Cere parerea unei a treia persoane inainte de a stabili urmatoarea miscare, caci uneori devii irationala sub presiunea unui conflict cu persoana iubita.

Bani-Adevarata satisfactie vine din relatiile cu cei dragi, asa ca nu depune prea mult efort in domeniul financiar, ajungand astfel sa iti neglijezi familia si prietenii.

Munca-Rabdarea si auto-controlul au fost intotdeauna solutia problemelor tale, chiar si in relatiile profesionale. Se poate sa fii nevoita sa faci fata unor situatii la care nu te-ai asteptat dar important este sa nu te dai batuta.

FECIOARA

Dragoste-Desi dragostea nu este punctul tau forte, secretul este sa nu te dai batut, ci sa incerci pana vor aparea rezultate satisfactatoare.

Bani-Este indicat sa iti faci curaj si sa schimbi ceva in ceea ce priveste starea financiara a familiei tale. Indrazneste, actioneaza si bucura-te de rezultat!

Munca-Atentia deosebita la detalii are intotdeauna un efect profund, atat acasa, cat si la locul de munca.

BALANTA

Dragoste-Nu te baza prea mult pe spusele celor din jur despre partenerul tau, ci increde-te mai degraba in instincetele tale si da o sansa unei relatii de viitor.

Bani-Esti un caz interesant in care situatia financiara merge mana in mana cu prosperitatea familiei, ceea ce va atrage atentia prietenelor tale.

Munca-Atmosfera la locul de munca este una pozitiva si asta se reflecta si in modul cum se desfasoara afacerile, iar tu ai motive de sarbatoare.

SCORPION

Dragoste-Asteptarile prea mari de la viitorul partener sunt cauza singuratatii tale, iar asta devine frustrant. Totusi, fii prudenta si nu renunta sa crezi ca meriti ceva mai bun.

Bani-Inconjoara-te de frumos si nu iti face griji despre cum sa castigi mai multi bani.

Munca-Organizarea cu minutiozitate a programului la munca te ajuta sa iti stabilesti prioritatile si astfel nu vei pierde nimic important din vedere.

SAGETATOR

Dragoste-Comunicarea este cea mai buna solutie cand vine vorba de rezolvarea unor dispute pe care le dezvolti cu partenerul, asa ca nu iti fie teama sa iti exprimi punctul de vedere.

Bani-Sa obtii ceea ce vrei, poate devenii uneori extrem de solicitant, dar banii nu sunt niciodata suficienti, motiv pentru care esti atenta sa ai mereu bateriile incarcate.

Munca-Succesul in munca depinde, pe langa propriile eforturi, si de legaturi cu oameni care te pot indruma si, mai ales, iti pot oferi noi oportunitati.

CAPRICORN

Dragoste-Incearca sa iti faci timp sa iesi sa si sa te distrezi caci printre noile cunostinte ai putea sa descoperi pe cineva care iti va starni curiozitatea.

Bani-Este un lucru bun ca intentionezi sa demarezi o noua afacere care, printr-o legatura stransa cu ceilalti, iti va aduce satistactia in domeniul financiar.

Munca-Dupa vacanta bine-meritata, intoarcerea la locul de munca este revigoranta si te vei simti pregatita sa faci fata sarcinilor care iti sunt atribuite.

VARSATOR

Dragoste-S-ar putea ca dragostea sa nu fie principala ta preocupare perioada asta, insa este important totusi sa nu neglijezi acest aspect.

Bani-Aceasta perioada la tine este despre cum sa faci mai multi bani, iar conectarea cu altii iti poate oferi optiuni interesante.

Munca-Dupa ce ai depus eforturi sa iti depasesti capacitatile la locul de munca, iar seful tau si-a aratat aprecierea, meriti o vacanta in care sa te relaxezi si sa te pregatesti pentru cele ce urmeaza.

PESTI

Dragoste-Chiar daca incerci sa ascunzi ceea ce simti, limbajul trupului iti tradeaza sentimentele, asa ca mai bine urmeaza-ti inima si nu capul.

Bani-Obiectivele pe termen lung au fost stabilite, iar acum ai si creativitatea, inteligenta si determinarea pentru a le implini.

Munca-Lucrul cu oameni talentati te va ajuta sa dobandesti cateva abilitati valoroase care iti va atrage simpatia colegilor de echipa.

Adauga un comentariu

*