Horoscopul saptamanii 24-30 aprilie 2017

61717688BERBEC

Dragoste: Persoana iubita se gandeste la voi mai mult decat de obicei. Se poate sa va surprinda cu o cina romantica sau o iesire in oras.

Bani: O suma de bani iti va intra in cont si o sa te ajute sa-ti achizitionezi lucrurile pe care ti le doresti de mult timp.

Munca: Ai foarte multa energie si forta de munca. Se anunta o saptamana foarte productiva la job.

TAUR

Dragoste: E perioada cea mai buna pentru a incepe o noua relatie. Fii atenta la persoanele pe care le intalnesti saptamana aceasta, pentru ca niciodata nu se stie de unde sare norocul.

Bani: Incepi sa-ti strangi niste economii ca sa-ti indeplinesti planurile marete pe care le ai.

Munca: Nu-ti place ca la job sa te afli in umbra cuiva. Asa ca, saptamana aceasta te vei stradui din rasputeri sa le arati adevaratul tau potential superiorilor.

GEMENI

Dragoste: Cineva te curteaza de o vreme buna si tot asteapta un raspuns din partea ta. Acum este momentul in care trebuie sa iei o decizie. Bazeaza-te pe intuitie!

Bani: Stai bine cu finantele, insa ai putea sa faci cateva economii. Nu se stie niciodata cand ai putea avea nevoie de ele.

Munca: Te gandesti sa-ti iei concediu de la job si sa pleci intr-o vacanta, pe care o meriti din plin, avand in vedere cat te-ai straduit la munca in ultima perioada.

RAC

Dragoste: Iti faci prea multe idei si te gandesti prea mult la ce crede persoana iubita despre tine. Nu te mai preocupa, ea te iubeste asa cum esti.

Bani: Nu duci lipsa de fonduri, asa ca te gandesti sa investesti in vreo afacere. Cere-i sfatul cuiva din domeniu pentru a lua cea mai buna decizie.

Munca: Te gandesti sa-ti schimbi locul de munca si sa activezi in alt domeniu mult mai satisfacator. Intotdeauna schimbarile atrag dupa sine lucruri bune.


LEU

Dragoste: Micile certuri care apar in relatie, n-ar trebui sa te ingrijoreze. Lasa lucrurile sa treaca de la sine si totul va fi bine.

Bani: Vei primi un bonus de la munca, drept recompensa pentru eforturile depuse pana acum. Bucura-te de el pentru ca il meriti din plin!

Munca: Depui eforturi considerabile la munca, iar superiorii sunt foarte multumiti de tine. Se anunta o promovare sau o marire de salariu.

FECIOARA

Dragoste: In sfarsit iese soarele si pe strada ta. Vei intalni pe cineva de care te vei indragosti cum n-ai mai facut-o demult. Ai grija, insa, sa nu te entuziasmezi prea tare.

Bani: Cineva iti va returna o datorie pe care o credeai demult pierduta. Acesta va veni la timp, pentru ca aveai in plan de ceva timp sa-ti reinnoiesti garderoba de primavara.

Munca: Nu prea esti in apele tale la job. Cateva zile libere ar fi binevenite ca sa te mai relaxezi si sa scapi de stresul de la munca.

BALANTA

Dragoste: Te afli intr-o perioada foarte aglomerata si nu ai timp de vreo relatie. Ai rabdare, insa, caci toate lucrurile vor veni la timpul potrivit.

Bani: Cineva drag iti face o surpriza si iti ofera cadou o suma de bani, pe care ar fi bine sa incepi sa-i strangi pentru viitoarele vacante.

Munca: Sunteti implicata intr-un proiect important, unde va straduiti din greu sa dati tot ce aveti mai bun. Nu va faceti griji, laurii nu vor inceta sa apara!

SCORPION

Dragoste: Se poate ca saptamana aceasta relatia voastra sa atinga un alt nivel. Va mutati la el, sau poate chiar sunteti ceruta in casatorie.

Bani: In aceasta saptamana stai cam prost cu banii. Nu incerca sa cheltuiesti prea mult pentru ca s-ar putea sa ramai fara ei.

Munca: Nu mai fi atat de stresata in legatura cu locul de munca. Desi n-ai crede asta, esti apreciata pentru eforturile pe care le depui.

SAGETATOR

Dragoste: Incepi sa te simti in largul tau si sa fii naturala in preajma persoanei iubite, iar ea apreciaza foarte mult aceasta schimbare.

Bani: Nu stai prea bine cu banii, dar nu te ingrijora pentru ca cineva drag se gandeste la tine si te va ajuta sa treci prin aceasta perioada.

Munca: Vrei sa dai ce ai mai bun pentru a impresiona pe cineva de la locul de munca. Eforturile iti vor fi rasplatite pe masura.

CAPRICORN

Dragoste: Latura ta romantica te ajuta foarte mult sa-ti consolidezi relatia. Partenerul o sa aprecieze foarte mult comportamentul tau si iti va face o surpriza.

Bani: Banii nu sunt o problema pentru tine pentru ca intotdeauna gasesti o cate o cale de a te imbogati.

Munca: Cativa colegi incep sa-si arate invidia fata de succesul profesional pe care il ai. Insa nu le da atentie si continua-ti activitatile in acelasi mod ca si pana acum!

VARSATOR

Dragoste: Nu stai prea bine cu dragostea, dar nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca cineva nou o sa apara in viata ta, fix atunci cand te astepti mai putin.

Bani: Primesti niste bani de care nu vei putea sa te bucuri pentru ca, sigur, se va gasi vreo factura care va trebui platita.

Munca: In ultima perioada te-ai concentrat prea mult pe munca si ai uitat de cei dragi. Ai putea sa-ti iei cateva zile libere si sa petreci putin timp cu familia.

PESTI

Dragoste: Partenerul de viata te invita sa mergeti pe undeva ca sa mai iesiti din starea de plictiseala care v-a cuprins. Profita de clipele petrecute alaturi de el!

Bani: Cheltuielile casnice v-au cam golit bugetul si nu mai aveti bani si pentru alte cumparaturi. Insa nu va ingrijorati pentru ca perioada ce urmeaza va fi una infloritoare.

Munca: Soarele de afara si vremea buna va confera energie si forta de munca suficiente pentru toata saptamana. Te vei simti in forma pe toata aceasta perioada.

 

Adauga un comentariu

*