Incendii de vegetație uscată

vegetatie-uscataMarți, 28 martie 2017, la ora 13:43, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitat să intervină în comuna Berzunți, sat Moreni, în urma producerii unui incendiu la vegetație uscată de pe un teren aparținând unui bărbat, în vârstă de 64 de ani.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:50, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Berzunți. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații deschise, a ars vegetație uscată și mărăciniș de pe o suprafață de aproximativ 1 ha.

La ora 15:09, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitat să intervină în comuna Livezi, sat Orășa, în urma producerii unui incendiu la vegetație uscată de pe un teren aparținând unui bărbat, în vârstă de 70 de ani.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:17, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Livezi. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații deschise, a ars vegetație uscată și mărăciniș de pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha.

La ora 15:16, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău a fost solicitat să intervină în localitatea Luizi Călugăra în urma producerii unui incendiu la vegetație uscată de pe un teren aparținând Consiliului Local Luizi Călugăra.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:05. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații deschise, a ars vegetație uscată și mărăciniș de pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

La ora 18:40, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitat să intervină în comuna Helegiu, sat Brătila, în urma producerii unui incendiu la vegetație uscată de pe un teren aparținând numitului Consiliului Local Helegiu.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:57. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații deschise, a ars vegetație uscată și mărăciniș de pe o suprafață de aproximativ 4 mp.

Adauga un comentariu

*