Horoscopul saptamanii 27 februarie – 5 martie 2017

BERBEC

Dragoste- Acasa, ca si la locul de munca, este nevoie sa privesti de doua ori o situatie inainte de a-i pune o stampila, pentru a evita conflictele.

Bani- Se intrevad proiecte noi care iti pot aduce beneficii materiale, insa doar daca esti dispusa sa te implici 100% in ele.

Munca- Daca nu esti foarte atenta la modul in care iti spui parerile, te poti trezi implicata in conflicte la care nu te astepti.horoscop-680x420

TAUR

Dragoste- Incearca sa fii mai putin expeditiva cu cei care tin la tine, se pot simti neglijati si pot actiona in consecinta.

Bani– Nu ai parte de neplaceri la acest capitol, dar econimiile sunt intotdeauna o idee buna.

Munca- Munca depusa in ultima perioada incepe sa dea rezultate si simti aprecierea superiorilor tai, in diverse forme.

GEMENI

Dragoste- Esti pusa pe cearta mai tot timpul, iar ceilalti nu stiu cum sa iti mai intre in gratii. Ar fi mai usor daca le-ai explica ce te supara.

Bani- Schimbari foarte mari nu au loc, insa poti resimti mici sume de bani care se aduna la venitul tau obisnuit si care iti vor permite cate un rasfat.

Munca- Multitudinea de proiecte in care te-ai angajat poate incepe sa iti dea batai de cap. Ai nevoie de odihna suplimentare.

RAC

Dragoste- Treci printr-o perioada destul de agitata in ceea ce priveste sentimentele si nu ar strica sa iei o pauza de la tot ceea ce se intampla in rest.

Bani- E nevoie sa fii ceva mai echilibrata in cu banii si cu lucruri de care crezi ca ai nevoie chiar in acest moment, daca nu vrei sa ai probleme financiare mai tarziu.

Munca- Treci printr-o perioada neplacuta la locul de munca, insa nu iti sta mintea foarte mult la asta, momentan viata personala este pe primul loc.

LEU

Dragoste– Partenerul de viata iti face tot felul de suprize si de propuneri care iti mentin treaz interesul si spiritul tanar pe care de altfel il adora la tine.

Bani- Este o perioasa perfecta pentru a strange acele economii propuse, pentru va intra in portfofel sume de bani neasteptate.

Munca- Nu este momentul ideal pentru a avea pretentii de la superiori si nici macar de la colegi, nu veti avea succes cu ele.

FECIOARA

Dragoste– Nu este totul roz, insa nici nu vrei sa deschizi discutii neplacute si te inarmezi cu multa rabdare fata de persoana iubita.

Bani– Primesti sume de bani care te surprind, dar pe care stii exact unde trebuie sa le directionezi si cum sa…ramai rapid fara ele.

Munca- O multime de nemultumiri incep sa isi faca simtita prezenta si sa va faca sa luati in considerare o schimbare categorica, poate chiar un job nou.

BALANTA

Dragoste– Ce se poate intampla mai frumos in viata ta initma, decat ceea ce se intampla acum? Nimic, iar faptul ca te simti complet multumita de acest capitol te ajuta sa excelezi si in celelalte.

Bani- Nu exista vreo problema in ceea ce priveste banii, dar e posibil sa va implicati in activitati noi, pentru o suplimenatare care nu ar strica nimanui.

Munca- Totul merge cat se poate de lin si lucrurile par sa se fi asezat, in sfarsit, asa cum trebuie pentru tine.

SCORPION

Dragoste- Simti ceva incertitudine in viata de cuplu si doar discutand despre asta veti reusi sa depasiti momentele tensionate.

Bani- Trebuie sa te opresti din goana prin magazine si sa iti faci un plan pe termen lung, inca de la inceputul saptamanii, pentru a evita sa ajungi la sapa de lemn.

Munca–  Cineva de la locul de munca sau de la scoala face un gest care te pune pe ganduri si te face sa crezi ca nu esti atat de apreciata pe cat crezi.

SAGETATOR

Dragoste- Nu se intampla nimic iesit din comoun, la capitolul dragoste. Daca pentru Sagetatorii aflati intr-o relatie stabila, aceasta este o veste buna, pentru ceilalti inseamna ca nu vor cunoaste pe cineva in viitorul apropiat.

Bani- Profiti car de mult poti de perioada aceasta si te rasfeti din plin. Nu iti refuzi nimic si aproape ca ai nevoie de supraveghere la capitolul cumparaturi.

Munca- Incepi lucruri noi, insa prea multe pentru a avea timp de ele. Daca nu inveti sa mai si renunti la activitati vechi, atunci cand iti asumi unele noi, vei claca.

CAPRICORN

Dragoste– Esti destul de rece cu partenerul de viata si asta il poate indeparta de tine intr-un mod foarte deranjant.

Bani- Desi te plangi de lipsa lor, banii nu sunt tocmai o problema atat de mare pe cat lasi tu sa se vada. Nu ar strica totusi sa faci niste economii, ca sa iti fie mai usor mai tarziu.

Munca- Faci parte dintre acele persoane capabile sa doarma la locul de munca, daca este nevoie, iar asta poate duce uneori la exagerari. Incearca sa te si odihnesti.

VARSATOR

Dragoste- Te simti peste masura de implicata in problemele persoanle ale celor dragi si mai ales ale partenerului. Este de apreciat ca iti pasa atat de mult, dar ai grija sa nu devina sufocant.

Bani- Ai tot incercat sa strangi niste sume de bani care acum se duc intr-o clipita, iar asta te face sa te simti usor deranjata, desi stiai ca va urma sa se intample.

Munca- Nu au loc schimbari majore la locul de munca si nimic nu te scoate din rutina zilnica, daca nu faci tu insati schimbarile.

PESTI

Dragoste- Desi lucruri nu pareau sa mearga intr-o directie buna, te simti increzatoare si esti dispusa sa mai dai o sansa cuiva apropiat.

Bani- Este capitolul la care stai cel mai rau. Saptamana aceasta ai nevoie de organizare si de chibzuinta, pentru a evita sa te adancesti si mai mult in probleme financiare.

Munca- Existe multe nemultumiri si pe multe dintre ele le pastrezi doar pentru tine. Incearca sa delimitezi clar viata profesionala de cea personala, pentru a fi sigura ca nu te a afecta pe toate planurile.

Adauga un comentariu

*