Așa-ți menții strălucirea tenului!

5-lotiuni-tonice-homemade-pentru-un-ten-stralucitor-le-ai-incercatCeea ce mănânci are importanță deosebită atât pentru sănătatea, cât și pentru frumusețea tenului. Descoperă care sunt alimentele de care ai nevoie pentru a întârzia cât mai mult apariția ridurilor!

Un măr pe zi…

…ține doctorul departe, dar previne și îmbătrânirea prematură a tenului. Conține vitamina C din abundență. De aceea, păstrează fermitatea și strălucirea pielii.

Avocado

Bogat în vitamina B7 sau biotină, avocado-ul menține sănătatea părului și a pielii, stimulează regenerarea pielii. În plus, contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, îmbunătățește memoria.

Lămâile

Folosite pentru combaterea pistruilor, lămâile, mai ales, sucul lor sunt recomandate contra acneei sau pentru îmbunătățirea aspectului tenului.

Rodia

Despre rodii trebuie să știi că au în compoziție o doză mare de antioxidanți care combat efectele radicalilor liberi și redau supluețea pielii feței.

Căpșunile

Se manifestă precum niște adevărați agenți de curățare și de albire a tenului. Îți aduc și un plus de antioxindanți care dau strălucire tenului.

Sursa: www.csid.ro

Adauga un comentariu

*