Eveniment rutier pe raza comunei Pânceşti

accident-galati-18-iuliePoliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe raza comunei Pânceşti, la data 04 decembrie a.c., în jurul orei 17.30.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că un tânăr de 20 ani, din comuna Pânceşti, în timp ce conducea un autoturism în afara localităţii Motoc, pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului care a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi şi a unui minor de 15 ani, din comuna Pânceşti, pasager pe locul din dreapta spate, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, nerămânând internat.

De asemenea, din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul de 20 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi vătămare corporală din culpă

Adauga un comentariu

*