Evenimente rutiere

evenimente-rutierePe D.N. 2, în comuna Răcăciuni, polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, având o imbibație alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, la data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 18:30.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victimă în comuna Blăgeşti, la data de 20 noiembrie 2016, în jurul orei 16.00.

Din verificări a rezultat că un tânăr de 17 ani, din comuna Blăgești, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe strada Boița din satul Blăgești, a sursprins și accidentat un minor în vârstă de 8 ani, din aceeași localitate, care a ieșit dintr-o curte pe partea carosabilă. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău- Secţia Pediatrie, unde a rămas internat.

Tânărul de 17 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior a fost transportat la Spitalul Buhuşi unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Cleja, pe D.C. 165, s-a produs un accident de circulație din care a rezultat decesul unei persoane, la data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 37 ani din comuna Cleja, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe D.C. 165, cu direcția către Primăria Cleja, a părăsit partea carosabilă și acostamnetul din dreapta, s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta în șantul betonat din partea dreaptă.

În urma evenimentului a fost constatat decesul bărbatului de 37 ani. Cercetarile se efectueză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga un comentariu

*